Anasayfa Oyun Playstore’un Katkılarıyla Technopat.net Okurlarına Brothers in Arms Road to Hill 30...

Playstore’un Katkılarıyla Technopat.net Okurlarına Brothers in Arms Road to Hill 30 Hediye Ediyoruz!

Playstore’un Katkılarıyla Technopat.net Okurlarına Brothers in Arms  Road to Hill 30 Hediye Ediyoruz!

Playstore’un katkılarıyla düzenlediğimiz yarışmalarımıza tüm hızla devam ediyoruz. Yarışmalarımıza olan yoğun ilgi nedeniyle ve siz değerli okurlarımız için başka bir yarışma daha düzenliyoruz. Yine Playstore’un  katkılarıyla Brothers in Arms  Road to Hill 30 hediye ediyoruz.

Yarışma Detayları

ÖNEMLİ: İlk yarışmaya katılıp ödülü kazanan yarışmacı, diğer Brothers in Arms  Road to Hill 30yarışmalarına katılamaz.

Yarışmaya katılıp, ödül kazanamayan yarışmacıların, ikinci bir yarışma için her zaman hakları olacaktır.

Yarışmayı kazanan yarışmacıyla doğrudan iletişime geçerek oyunu nasıl indirip kuracağını anlatan bir rehberi kendisine ulaştıracağız.

Herkesin sadece bir katılım hakkı vardır. Aynı kişinin birden fazla e-posta hesabı ile yarışmaya katıldığı tespit edildiği takdirde, ödülü kazanan yarışmacının KEY’i, Playstore yetkililerine bildirilerek iptal edilecektir.

Technopat.net yönetimi, herhangi bir sebeple yarışmayı iptal etme, kuralları değiştirme ve yarışma tarihinin başlangıç ve bitiş tarihini değiştirme hakkını saklı tutar.

Brothers in Arms  Road to Hill 30ödüllü yarışmamızın başlangıç ve bitiş tarihleri şöyledir:

Başlangıç: 18/06/2012 – 15:00

Bitiş: 23/06/2012 – 00:00

Yarışma Nasıl Olacak?

Sizden istediklerimiz: Pazartesi gününden itibaren Technopat.net’te yayınlayacağımız haberleri çok dikkatli okumalısınız. Noktalama işaretlerine kadar çok iyi inceleyerek okuyun ki, yarışmanın birincisi siz olun. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sitemizde yayınlanacak olan haberlerin herhangi birine bir görsel yerleştireceğiz. Bu görsele, öyle ulu orta bir yerden değil, metin içerisindeki bir harfte, noktaya, virgüle ya da başka bir noktalama işaretine tıklayarak ulaşabileceksiniz. Metne yerleştirdiğimiz bu gizli görseli bulup, bu görseli nerede bulduğunuzu haberin linkine ve görselin gizli olduğu yerle birlikte, görsel dahil bildirim maili atan ilk kişi bizden Brothers in Arms  Road to Hill 30 kazanacak.

Hatırlatma: Yarışmayla ilgili maillerinizi lütfen [email protected] adresine yollayınız. “Doğru şekilde mail atan ilk yarışmacı”, ödülün sahibi olacaktır.

ÖNEMLİ: Görselin, metne bizim yerleştirdiğimiz görsel olduğundan emin olun. Aksi hâlde alâkası olmayan bir görsel gönderdiğinizde katılımınız iptal edilecektir.