Anasayfa Oyun GOG.com’daki 7 Popüler Oyunu Listeledik!

GOG.com’daki 7 Popüler Oyunu Listeledik!

GOG.com’un(Good Old Games) popüler eski oyunları bünyesinde toplayıp oyunculara çok ucuz ve kolay bir şekilde sunduğunu bilmeyen yoktur sanırım. Aslında, sadece eski oyunlarla sınırlı kalmayıp, pek çok yeni popüler oyunun da satıldığı sitede her telden oyunu bulabilme imkânına sahip olabiliyor insan. Eski kuşak oyuncuların vazgeçemediği pek çok oyun yer alıyor ve bu da zaten bu oyunların, pek çok grafik canavarı veya hikâye açısından iyi oyunların arasından sıyrılıp lider konumunda yer almaları, yeni kuşağın grafik delisi oyunlarının bir bir hikâye konusunda dökülmelerinden dolayıdır. Öyle ki, grafik açısında enfes bir oyun çıkar karşınıza, ama ne yazık ki, hikâye konusunda türdeşlerinden pek bir farkı yoktur. Bir süre grafikler, oyuncuyu oyalasa da ondan sonra devreye oyun içi atmosfer girer. Eee? O bitti, sonra ne var? Hiç. Oyunu oynuyorsun, kendini veriyorsun bir çoklu oyuncu moduna, sürekli orada atıp tutuyorsun. Ya eski oyunlar? Aslında birçoğu şimdi bahsettiğim sıkıntılara sahip, ama GOG.com’daki popüler oyunların öyle olmadığı aşikâr. Bu oyunlar hâlâ satın alınıyorsa vardır bir sebebi. Buyurun efendim, GOG.com’dan en iyi oyunların listesini sizler için hazırladık.

Wing Commander 4: The Price of Freedom (5.99$)

Origin System tarafından geliştirilip, Electronic Arts tarafından dağıtımı üstlenilen oyun, ilk olarak 1996’da çıktı. DVD kalitesinde sahip olduğu ara videolarıyla dikkat çekiyor. Dönemin pek çok oyununda aynı özellik vardı, ortama ayak uydurmak bu olsa gerek. Tüm zamanların en iyi uzay simülasyonlarından biri olarak gösterilen oyun, büyüleyici hikâyesi ve müzikleriyle oyunculara unutulmayacak anlar yaşatıyor. Oyunun çoklu oyuncu modu olmadığını da belirteyim. Wing Commander 4: The Proice of Freedom’u GOG.com’dan satın almak için tıklayınız.

Ultima 7: The Complete Edition (5.99$)

Bilmeyen var mı? Bu harika paket, Ultima 7: The Black Gate, Ultima 7: Forge of Virtue, Ultima 7 Part Two: Serpent Isle, Ultima 7 Part Two: The Silver Seed oyunlarını içeriyor. En kaliteli oyun deneyimi için mutlaka edinmeniz gereken bir oyun Ultima 7 ve bir de ek paketlerinin içinde bulunduğu bu ucuzluktan da yararlanmak gerek doğrusu. Ayrıca, oyunun çoklu oyuncu modu da bulunuyor. Ultima 7: The Complete Edition’ın GOG.com’dan satın almak için tıklayınız.

Sid Meier’s Alpha Centauri (5.99$)

Sid Meier’s’ın muhteşem Civilization serisinin yan ürünü olan Alpha Centauri’yi Sci-Fi bir ortamda deneyin. 7 seçilebilir uygarlıktan birini seçin ve size uygun taktiği geliştirerek uygarlığınızı güçlendirin ve tüm evrene hükmedin. Sid Meier’s Alpha Centauri’yi GOG.com’dan satın almak için tıklayınız.

Dungeon Keeper 2 (5.99$)

Bağımlılık yaratan bir oyun olan Dungeon Keeper 2, döneminin geliştirilmiş oyunlarına göre daha iyi bir yapaya zekâya sahipti. Etrafınızdaki yaratıkları kafanıza göre yerlere yerleştirip yeri geldiğinde tokat delisi yapab ildiğiniz bir oyun. Açıkçası, pek zevkli olduğunu belirtmeliyim. Aşırı derecede bağımlılık yapabilir. Ayrıca, oyunun çoklu oyuncu modu da var. Dungeon Keeper 2’yi GOG.com’dan satın almak için tıklayınız.

Baldur’s Gate 2 Complete (9.99$)

Efsaneler unutulmaz. Hele bir de böyle bir paketi ucuza bulduğunuzda, unutmak da ayıp olur zaten. Bu sürümün içerisinde, Baldur’s Gate 2: Shadows of Amn ve genişleme paketi Baldur’s Gate 2: Throne of Bhaal oyunları yer alıyor. RPG doyumunun tavana vurduğu Baldur’s Gate 2’nin çoklu oyuncu modunun da bulunması ayrı bir güzellik tabii. Baldur’s Gate 2 Complete’i GOG.com’dan satın almak için tıklayınız.

Fallout 2 (5.99$)

Genel itibariyle cRPG oyunlarının kralı olarak nitelendirilen Fallout 2’yi denemediyseniz çok şey kaybetmişsinizdir demek oluyor. Büyük bir faciadan sonra hayatta kalmış insanların dünyayı baştan kurmalarına hem yardım ediyoruz, hem de kendi yolumuzu çiziyoruz. Gizemleri çözmek için yola çıktığımız bu dünyada hayatta kalmak gerçekten çok zor. Fallout 2’yi GOG.com’dan satın almak için tıklayınız.

The Witcher: Enhanced Edition(Director’s Cut) (9.99$)

Türkçe olarak da oynayabildiğimiz The Witcher: Enhanced Edition, doğrusal olmayan hikâyesi ve zorlu dövüş sistemiyle yapılmış en iyi RPG’lerden biri olan oyun, güzel grafiklere ve büyüleyici müzikleriyle oyuncuların dikkatini çekiyor. Eşsiz, karanlık fantezi atmosfere sahip. The Witcher: Enhanced Edition’ın GOG.com’dan satın almak için tıklayınız.