Anasayfa Haber WarCraft ve WarCraft 2 GoG.com’da Satışa Sunuldu

WarCraft ve WarCraft 2 GoG.com’da Satışa Sunuldu

WarCraft ve WarCraft 2

Blizzard efsanevi gerçek zamanlı strateji oyunları WarCraft ve WarCraft 2’yi GoG.com üzerinden yeniden satışa sundu.

Böylece yıllar önce satışa çıkan bu iki oyun, ilk kez dijital olarak oyunculara sunulmuş oldu. İlk oyunla birlikte orijinal Azeroth‘a geri dönüyor, insanların veya Orcların ordularını genişleterek düşmanlara karşı savaşıyoruz. İkinci oyunda ise insanlar ve Orc kuvvetlerine bu kez elfler, troller, cüceler katılıyor.

Blizzard, Yeni Hearthstone Kartlarının Tanıtımını Yaptı

İlk WarCraft oyunu GoG sayesinde günümüz işletim sistemlerine uygun bir şekilde düzenlenmiş. WarCraft 2’de ise Battle.Net destekli vanilla versiyonu veya yüksek çözünürlük sunan versiyon arasında seçim yapabiliyorsunuz.

WarCraft 2’nin genişleme paketi olan Beyond the Dark Portal da oyunla beraber ücretsiz olarak sunuluyor.

WarCraft ve WarCraft 2 yeniden satışta

Warcraft: Orcs & Humans, sizleri Azeroth için yapılan orijinal savaşın geçtiği günlere götürecek. Bu savaşta insanların ya da orkların saflarında yer alacak, düşmanlarınızı alt etmek için var gücünüzle mücadele edeceksiniz. Warcraft 2 ve genişleme paketi ise bu amansız savaşı sadece denizlere taşımakla kalmayacak aynı zamanda hem Alliance hem de Horde olarak bilinen kuvvetlerin temelini oluşturan elfler, troller, cüceler gibi farklı ırklarla tanışmanızı sağlayacak.