Anasayfa Oyun Playstore’da Bu Hafta

Playstore’da Bu Hafta

Sürekli bünyesindeki oyunları daha da çok arttıran Playstore, bu hafta da yeni oyunlarla Türk oyunculara yeni oyunlar sunuyor. Pek çok popüler oyunu oyuncularla sunan Playstore‘da bu hafta şu oyunlar yer alıyor: Call of Duty Modern Warfare 3 DLC Collection 2, Sid Meier’s Civilization V: God & Kings, Batman Arkham City: Harley Quinn’s Revenge(DLC), Hitman Collection.

Call of Duty Modern Warfare 3 DLC Collection 2

Call of Duty Modern Warfare 3 için hazırlanan ikinci İndirilebilir İçerik Paketi olan “DLC Collection 2” 39,90TL’ye Playstore’da. Hemen indir, oynamaya başla!

Ürün Detay:

COLLECTION 2: TAKIM OLUN VE KOZLARINIZI PAYLAŞIN.
İkinci Modern Warfare 3 DLC paketi yeni Multiplayer/Survival haritaları, Special Ops görevleri ve oyuna yeni eklenen Face Off haritalarıyla karşınızda.
Call of Duty serisinde bir ilk olan Face Off modu, daha yakın çatışmalar için 1’e 1 ve 2’ye 2 mücadele edebileceğiniz haritalar içeriyor.
Collection 2 ek olarak, 3 yeni multiplayer harita, 2 Special Ops göreviyle geliyor.

YENİ HARİTALAR/GÖREVLER
•Oasis
Gözde bir tatil yeri olan Oasis Hoteli, tarihi bir kalenin tepesine kurulmuş bir tam bir Multiplayer arenası.

•Kill Switch
Bu stresli ve yeni Special Ops görevi iki kişilik takımınızı düşman hatlarının gerisine bırakıyor. Göreviniz – bir Rus gemisini EMP bombası patlatarak etkisiz hale getirmek. Dilerseniz düşman hatlarına sızmaya çalışan yakın çatışmaya asker olabilir, veya ona korunma ateşi sağlayan Sniper’ı yönetebilirsiniz. Eğer beraber çalışmazsanız, sayıca üstün düşmanlarınız sizi alt edecektir.

•Iron Clad
Bir oyuncu Abrams-sınıfı bir tankı yönetirken, diğeri de piyadeyi yönetiyor. Kumsalları temizleyip bir uçak enkazının içinde siper alacaksınız ve düşman hatlarını yarıp Hamburg’dan kaçmaya çalışacaksınız bu yeni Special Ops görevinde.

•Getaway
Modern Warfare serisinin ilk “Face Off” haritasında, akvaryumları ve havuzlarıyla tropik bir tatil yöresi olan bu harita, artık ölümcül bir silahlı çatışmanın geçtiği yer.

•Lookout
Çatışmalardan iyice yıpranmış bir yamaçta geçen bu yeni “Face Off” haritası sizi ve hasımlarınızı dar koridorlarda karşı karşıya getiriyor.

•Free to Public – Erosion
Binlerce yıllık bu tarihi Roma kalıntıları ve su kanalları, yeni Face Off haritamıza ev sahipliği yapıyor.

•Free to Public – Aground
İskoçya’nın Orkney Adası’ndayız. Sarp yamaçlar, mağaralar ve karaya oturup paslanmış eski bir gemi enkazı bu kez çalışmamızın ev sahibi.

Call of Duty Modern Warfare 3 DLC Collection 2, Playstore ürün sayfası için tıklayınız.

 

Sid Meier’s Civilization V: Gods & Kings

En başarılı Strateji oyunlarından birisi olan Civilization V için hazırlanan “Sid Meier’s Civilization V: Gods & Kings” eklenti paketi 79,90TL’ye Playstore’da. Hemen indir, oynamaya başla!

Ürün Detay:

Oyun tarihinin en büyük serilerinden olan Civilization’ın beşinci oyununa ilk “genişleme paketi” geldi. 2010 yılında birçok oyun sitesinden “yılın oyunu” ödülünü kazanan Civilization V sevenlerini tekrar monitör başına dikecek.

Bu genişleme paketiyle birlikte eklenecek “ajan” özelliğini kullanarak ajanlar yetiştirebileceksiniz. Yetiştirdiğiniz bu ajanları diğer ülkelere yollayarak o ülkeler hakkıdna bilgi alabilir, stratejilerini öğrenebilir hatta onların bulduğu teknolojileri kendi ülkenize kazandırabilirsiniz. Artık “ajanlık” ülkeniz için önemli bir boyuta ulaşıyor.

Genişleme paketiyle birlikte gelen diğer büyük yenilik ise oyuna “din” kavramının eklenmesi. Artık dini kullanarak diğer ülkelerle ilişkilerinizi daha net sınırlarla çizebilir, diğer ülkelerdeki halkları istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Tabii onların da bu silahı sizin üzerinizde kullanabileceğini unutmayın.

Ayrıca 27 yeni ünite, 13 yeni bina, 9 yeni “wonders” ve 9 yeni medeniyet de bu paket ile oyuna ekleniyor. Üstelik bu yenilikleri kullanabileceğimiz 3 tane de yeni senaryo geliyor.ü

Sid Meier’s Civilization V: Gods & Kings, Playstore ürün sayfası için tıklayınız.

 

Batman Arkham City: Harley Quinn’s Revenge(DLC)

Harley Quinn’s Revenge indirilebilir içerik paketi, şehirde kalan en son görevi tamamlamaları için oyuncuları devasa açık hava hapishanesine geri gönderiyor. Eklenti paketi 29,90TL’ye Playstore’da. Hemen indir, oynamaya başla!

Ürün Detay:

Gotham’da hayat sakine dönerken, Batman, şehirde kalan son süper-suçlu Harley Quinn tarafından tekrar Arkham City’e çağrılmaktadır. Her zamankinden daha tehlikeli bir şekilde kendi şiddet çetesini yöneten Harley’in artık tek amacı, kara şövalyeden intikamını almaktır.

Batman: Arkham City ‘Harley’s Revenge’ indirilebilir içerik paketi, şehirde kalan en son görevi tamamlamaları için oyuncuları devasa açık hava hapishanesine geri gönderiyor.

Hem Batman hem de Robin olarak oynayarak, her kahramanın kendine özel dövüş ve dedektiflik yeteneklerini kullanarak Harley’in intikam dolu planlarını alt edin ve Arkham City’deki şiddete son noktayı koyun.

Anahtar Özellikler:

• Şartların gittikçe zorlaştığı hikaye gelişirken, hem Batman hem de Robin olarak oynayın.

• Yepyeni çete üyesi düşmanlarla yüzleşin.

• Robin’in kendine özel navigasyon yetenekleriyle, yepyeni mekanları dolaşın.

• 10 Başarım (Achievement) öğesini toplayın (250 puan değerinde)

• 2 saatten fazla oynanış süresine sahip özel içerik.

Batman Arkham City: Harley Quinn’s Revenge(DLC), Playstore ürün sayfası için tıklayınız.

 

Hitman Collection

Dünyanın en başarılı aksiyon oyunlarından Hitman, ilk 3 oyunu içeren özel Hitman Collection paketi ile Playstore’da.24,90TL’ye bu muhteşem paketi kaçırmayın. Hemen indir, oynamaya başla!

Ürün Detay:

Hitman Codename 47

Ajan 47, dünyanın en başarılı ve zengin suikastçisidir, fakat ihanet ve genetik vahşetle dolu, problemli bir geçmişin dertlerini çekmektedir. Dahice hazırlanmış hikaye kurgusu, soluksuz geçecek beş bölümde evrimleşerek gelişecek. Unutmayın, suikastçilerin dünyasında hızlı bir beyin her zaman hızlı bir tetik parmağından daha avantajlıdır!

Hitman 2 Silent Assassin

Kimseye güvenme – eğer fiyatı karşılanmışsa, en güvendiğiniz dostunuzun bile parmağı silahın tetiğinde olacaktır. Hedefleriniz gezegenin en uzak yerlerinde saklanıyor olabilir, fakat bu onların yol olmasını engellemez, sadece erteleyebilir. Mesleğinizin ustası olun – araçlarınıza hakim olun – önünüzdeki engelleri aşın – düşmanlarınızı aklınızla yenin, ve hedeflerinizi ortadan kaldırın. Unutmayın: aceleci kararların çok ağır sonuçları olur. Ne zaman anında saldıracağınızı, ne zaman uygun anı kollayacağınızı bilin. Şans hazırlıklı olanın yanındadır. Başarısız olma seçeneğiniz yok.

Hitman Blood Money

Bu dünyada para konuşur. Sessizlik ise her zaman kazançlıdır. Suikastçiliğe hazır olun. Ajan 47’nin ajansı “ICA”den olan diğer ajanlar bir bir ortadan kaldırılmaya başlandığında, daha büyük ve güçlü bir ajansın piyasaya girdiği ortaya çıkar. Kendinin de yakında bir hedef haline geleceğini sezen Ajan 47 ise, Amerika’ya yolculuk ederek suikastlerine hazırlanır.

Hitman Collection, Playstore ürün sayfası için tıklayınız.