Anasayfa Haber Wreck-It Ralph Oyunseverler İçin Geliyor

Wreck-It Ralph Oyunseverler İçin Geliyor

Walt Disney’in yeni animasyon filmi, 90larda arcade oyunlarda jetonlarını kaybeden tüm çocuklar için geliyor.

80lerin sonunda ve 90ların başında patlayan Arcade Oyun Salonları, ülkemizde Atari Salonu olarakta bilinir, bir çok çocuğun tüm harçlığını jetonlara yatırdığı bir oyun mabediydi. Street Fighter, Metal Slug, King of Fighters, Punisher, Final Fight(Haggar olarakta nam salmıştır), Cadillac and Dinosaurs en çok bilinen ve en çok oynanlar arasındaydı.

2000li yıllara geçildiğinden beri Arcade Oyun salonlarının hiç bir anlamı kalmadı. İnternet Kafeler, Konsol salonları derken artık arcade oyunlarda bir emülatör aracılığıyla pclerimize konuk olabiliyor. Bu unutulmuş diyarın efsanesini Walt Disney 3D animasyon olarak beyaz perdeye taşıyor.

Yönetmen koltuğunda The Simpsons ve Futurama dizileriyle filmlerinde bulunan Rich Moore bulunuyor. Hikaye oldukça eğlenceli, 30 yıl boyunca bir oyunda kötü adamı canlandıran Ralph artık kötü adam olmaktan sıkılmıştır. İşini sevmeyen Ralph, iyi bir adam olabilmek amacıyla bir çok farklı oyun platformu arasında dolaşıp kendisini kanıtlamaya çalışmaktadır.

E3 fuarında da kendisine yer bulan oyun, ayrıca dönemin bir çok oyuna da göndermeler bulundurmakta. Sonic serisinden Doktor Eggman, Mario’da ki bölüm sonu canavarı Bowser ve Pac-mande ki hayaletler gibi. Seslendirmeyi John C. Reilly, Jane Lynch, Jack McBrayer ve Sarah Silverman gibi Hollywood’un tanınmış yüzleri gerçekleştirmekte. Fazla söze bırakmadan filmin fragmanını da haberimize ekleyelim: