Anasayfa Oyun Zynga’dan Farmville 2 Geliyor!

Zynga’dan Farmville 2 Geliyor!

Ekran başında mısır ekip, tiftik yolarak geçirdiğiniz saatlere acıyor musunuz?

Facebook üzerinde zaman öldürmenin en bilindik yollarından biriydi Farmville. 2010 yılında devamlı oynayan yaklaşık 82 milyon civarında üyesi vardı. Haliyle yapımcı firma Zynga’ya da güzel para kazandırdı. Ancak zamanla Farmville gibi oyunların sayısı arttı, Farmville bayatladı ve gözden düştü. Haliyle Zynga yeniden o güzel günlere dönmenin, sanal çiftçilikten yine bolca para kazanmanın yolunu arıyor.

İşte Farmville 2 bu amaçla geliyor, ancak bu defa sadece Facebook ile sınırlı kalmayacak. Şüphesiz Facebook gibi büyük bir kullanıcı kitlesine sahip bir platform, Zynga’nın kolay vazgeçebileceği bir pazar değil. Ancak Facebook dışında da hayli potansiyel müşteri var, özellikle mobil cihaz oyunları pazarı devamlı büyüyor.

Farmville 2 günün şartlarına uymak için yeni üç boyutlu grafiklere sahip olacak biçimde tasarlanıyor. Bu sayede oyundaki tüm nesneleri döndürmek ve farklı şekillerde yerleştirmek de mümkün olacak. Ancak firmaya göre tek yenilik bu değil. Yeni oyunda hayli geniş bir “teknoloji ağacı” bulunacak. Bu sayede topladığınız malzemeleri birleştirerek yeni ürünler yaratabilecek, bunlarla daha da fazla ürün üreteceksiniz. Yani daha fazla zaman öldürmek için bolca fırsatınız olacak. Ve tabii daha fazla para harcamak için de!