Anasayfa Haber Facebook’ta Kadının En Büyük Düşmanı Diğer Kadınlar…

Facebook’ta Kadının En Büyük Düşmanı Diğer Kadınlar…

Facebook'ta kadınları utandıranlar yine kadınlar oluyor...
Facebook'ta kadınları utandıranlar yine kadınlar oluyor...
 Facebook'ta kadınları utandıranlar yine kadınlar oluyor...
Facebook’ta kadınları utandıranlar yine kadınlar oluyor…

Facebook’taki kadınlar üzerine yapılan bu araştırma, kadının en büyük düşmanının sosyal ağlarda diğer kadınlar olduğunu gösteriyor. İşte o ilginç araştırma…

Mymemory.com’un hazırladığı araştırma raporuna göre Facebook’taki kadınların yüzde 25’i yani dörtte biri eski arkadaşlarının utanç veren fotoğraflarını sosyal ağlar üzerine kasıtlı olarak paylaşıyor.

Aralarında tartışma çıkan arkadaşlardan üçte biri, bunun aynı şekilde utanç veren fotoğraflarını yayınlayan arkadaşlarından intikam almak amaçlı olduğunu söylerken, üçte ikisi en azından arkadaşlarının makyajsız ve bakımsız fotoğraflarını paylaşıyor.

Yüzde 20 ise arkadaşlarını rahatsız eden çirkin fotoğrafları kendilerinden istendiğinde kaldırmıyor. Özetle kadınlar kavga ettikleri diğer kadınların çirkin hallerini Facebook’ta sergilemeye bayılıyor. Çirkin fotoğrafları ya da en ufak kusur gösteren fotoğrafları Facebook’ta yayınlanan kadınlar ise çılgına dönüyor.

Araştırmaya katılan 1500 kadından üçte ikisi bir arkadaşlarının kötü bir fotoğraflarını paylaşması durumunda çılgına döneceğini söylüyor. Dörtte üçü ise hoşlarına gitmeyen fotoğraflarından etiketleri düzenli olarak kaldırıyor.