Anasayfa Oyun Free-To-Play Kervanına Katıldı: Vanguard: Saga of Heroes

Free-To-Play Kervanına Katıldı: Vanguard: Saga of Heroes

Vanguard Saga of Heroes
Vanguard Saga of Heroes artık ücretsiz
Vanguard Saga of Heroes
Vanguard Saga of Heroes artık ücretsiz

Sony Online Entertainment tarafından geliştirilen Vanguard: Saga of Heroes da Free-to-Play oyunlar kervanına katıldı. İşte bedava oyunlar arasına katılan Vanguard: Saga of Heroes’un özellikleri…

Vanguard: Saga of Heroes’un adını bedava olana neredeyse kadar hiç duymamıştık, yapımı sürerken arada bir ortaya çıkan oyun uzun süredir ortada görünmüyor daha doğrusu gündeme gelmiyordu. Free-to-Play oyunların yan satışlar ile para kazandığı, bininin bir para olduğu bir dünyada Sony de doğal olarak gidişata direnemedi ve artık oyunundan ücret istemeyecek. 14 Ağustos tarihinde Free-to-Play olarak ücretsiz oynayabileceğiniz oyunun internet sitesi de www.vanguardthegame.com adresine taşınıyor.

Oyun ücretsiz hale gelince Vanguard Marketplace de oyunun masraflarını çıkartabilmek, bir umut belki de para kazanabilmek için çeşitli hizmetler, binekler, evcil hayvanlar, özel karakter görünümleri, ekipman ve emlak satışına başlıyor.

Oyuncular oyundan sıkılmasın diye başlangıç bölgeleri de elden geçiriliyor. Yeni alanlar arasında Cliffs of Ghelgad, Tanvu, Three Rivers Village, Tursh Village, Isle of Dawn bulunuyor.

Karakterlerin sınıf kısıtlamaları bütün ırklar için kaldırılarak oyun daha esnek hale geliyor. Bakalım bütün bunlar Sony Online Entertainment’a para,  Vanguard: Saga of Heroes’a oyuncu ve en önemlisi oynayacak yeni bir MMORPG arayan oyunculara eğlence sağlayacak mı.

Oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için paylaştığımız videoya göz atabilirsiniz…