Anasayfa Oyun Playstore’un Katkılarıyla Dark Messiah of Might & Magic Hediye Ediyoruz!

Playstore’un Katkılarıyla Dark Messiah of Might & Magic Hediye Ediyoruz!

Playstore’un  katkılarıyla düzenlediğimiz yarışmalarımıza bir yenisiyle daha birlikteyiz. Son hız devam ettirmeye çalıştığımız yarışmalarımızın bu ayağında yine Playstore’un katkılarıyla Dark Messiah of Might & Magic hediye ediyoruz.

Yarışma Detayları

ÖNEMLİ: İlk yarışmaya katılıp ödülü kazanan yarışmacı, diğer Dark Messiah of Might & Magic yarışmalarına katılamaz.

Yarışmaya katılıp, ödül kazanamayan yarışmacıların, ikinci bir yarışma için her zaman hakları olacaktır.

Yarışmayı kazanan yarışmacıyla doğrudan iletişime geçerek oyunu nasıl indirip kuracağını anlatan bir rehberi kendisine ulaştıracağız.

Herkesin sadece bir katılım hakkı vardır. Aynı kişinin birden fazla e-posta hesabı ile yarışmaya katıldığı tespit edildiği takdirde, ödülü kazanan yarışmacının KEY’i, Playstore yetkililerine bildirilerek iptal edilecektir.

Technopat.net yönetimi, herhangi bir sebeple yarışmayı iptal etme, kuralları değiştirme ve yarışma tarihinin başlangıç ve bitiş tarihini değiştirme hakkını saklı tutar.

Dark Messiah of Might & Magic ödüllü yarışmamızın başlangıç ve bitiş tarihleri şöyledir:

Başlangıç: 27/08/2012 – 00:00

Bitiş: 28/08/2012 – 00:00

Size soracağımız soruya doğru cevabı verdiğiniz takdirde Dark Messiah of Might & Magic oyununun sahibi olacaksınız. Cevaplayacağınız soruyu [email protected] adresine “Yarışma” başlığı altında göndermelisiniz.

SORU: Dark Messiah of Might & Magic‘in “multiplayer” modunu geliştiren Kuju Entertainment‘ın 2003’te geliştirdiği Warhammer 40,000 oyunun adı nedir?

Hatırlatma: Yarışmayla ilgili maillerinizi “Yarışma” başlığıyla lütfen [email protected] adresine yollayınız. “Doğru şekilde mail atan ilk yarışmacı” ödülün sahibi olacaktır.