Anasayfa Haber Intel i7 İşlemcili Tablet Bilgisayar: Lenovo IdeaPad Yoga

Intel i7 İşlemcili Tablet Bilgisayar: Lenovo IdeaPad Yoga

Lenovo IdeaPad Yoga: Hem tablet, hem dizüstü bilgisayar
Lenovo IdeaPad Yoga: Hem tablet, hem dizüstü bilgisayar
Lenovo IdeaPad Yoga: Hem tablet, hem dizüstü bilgisayar
Lenovo IdeaPad Yoga: Hem tablet, hem dizüstü bilgisayar

Lenovo’nun yeni IdeaPad Yoga tablet-dizüstü bilgisayarı, Intel i7 işlemci seçeneğiyle ilgimizi çekti. İşte bu güçlü ürünün özellikleri ve fiyatları…

Lenovo’nun katlanabilir tablet bilgisayar-dizüstü bilgisayar harmanı IdeaPad Yoga’sı daha önce haberlerimize konu olmuş, ARM ve Intel işlemci seçenekleriyle ilgimizi çekmişti.

Tablet bilgisayarların donanım açısından hala zayıf olduğunu düşünenlerdenseniz, Lenovo IdeaPad Yoga sizi de şaşırtacak. Intel i7 Ivy Bridge işlemci seçeneği sunan bu ilginç tablet bilgisayar, 13.3 inç ekranı, 1.5 kilogram ağırlığı, katlanabilir klavyesi ile pek çok tüketicinin hoşuna gidecek. 8 Saat batarya ömrü vadeden Lenovo IdeaPad Yoga, Windows 8 işletim sistemi için biçilmiş kaftan olabilir. İçerdiği SSD sayesinde düşmelere karşı da veri güvenliği açısından sağlamlık sunan Yoga bütün bu güçlü özellikleri ve tablet-dizüstü kullanım esnekliğini ne yazık ki hiç de ucuza sunmuyor.

Lenovo IdeaPad Yoga’nın yurtdışı online mağazada satışa sunulmasıyla birlikte ortaya çıkan fiyatı 1199 dolar ila 2380 dolar arasında değişiyor. i7 işlemcili bir tablet hiç de ucuz değil, öte yandan piyasada hem Intel i7 işlemci seçeneği sunan, hem de isteğe göre dönüşebilen başka bir seçenek henüz yok.

Lenovo IdeaPad Yoga’nın konsepti hoşunuza gittiyse ama Intel işlemci sizin için o kadar önemli değilse ARM sürümlerini bekleyebilirsiniz. i7 işlemcinin gücünü sunmasa da ARM işlemcili modeller de Windows 8 işletim sistemi desteği sunacak ve çok daha ucuz olacak.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/9NRd6l52yRE” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>