Anasayfa Haber ASUS’tan İş İçin İki Masaüstü PC: Yeni BM6875 ve BP6375

ASUS’tan İş İçin İki Masaüstü PC: Yeni BM6875 ve BP6375

ASUS Kurumsal Masaüstü Bilgisayarlar
ASUS Kurumsal Masaüstü Bilgisayarlar

ASUS Kurumsal Masaüstü Bilgisayarlar
ASUS Kurumsal Masaüstü Bilgisayarlar

ASUS’tan iş için sağlamlık, güvenlilik ve verimlilik önemli, işte bunları hedefleyen masaüstü bilgisayarlar: Yeni BM6875 ve BP6375 teknik özellikleri ve fiyatlarıyla karşınızda…

ASUS’un kurumsal masaüstü bilgisayarlar serisine ait yeni BM6875 ve BP6375 modelleri işinizdeki en büyük yardımcınız olmak için tasarlandı. Hızlı, güvenli ve sağlam olan bu bilgisayarlar, iş dünyasının rekabet ortamında tam ihtiyacınız olan cihazlar.

Bilgisayar teknolojileri alanında dünya lideri olan ASUS, dizüstü ve tablet bilgisayarların yanı sıra masaüstü bilgisayarlarda da fark yaratmaya devam ediyor. ASUS’un kurumsal masaüstü bilgisayarlar serisinden çıkardığı BM6875 ile BP6375 modelleri, işinizdeki en büyük yardımcınız olacak.

Intel® Q77 Express Yonga Seti, ön panelde USB 3.0 portları, en yüksek güvenirlik için yüzde 100 katı kapasitörleri ve yüzde 40’a varan EPU enerji tasarrufuyla ASUS BM6875 ve ASUS BP6375 yüksek performansı, kararlı çalışma ve düşük güç tüketimi ile bir araya getiriyor. Arka panelde yer alan COM (Seri/RS232) ve paralel portlar ise ürünlerin nokta vuruşlu yazıcı, barkod tarayıcı ve etiket baskı cihazları gibi kurumların her daim kullandığı cihazlarla tam uyumlu olmasını garanti ediyor.

BM6875 ve BP6375 kurumsal serisi masaüstü bilgisayarlar, iş yükünüzü hafifletmek için 32 GB DDR3 bellek desteği sunarken, güçlü grafikler sağlayan ve birden çok işi aynı anda yapabilen yeni Üçüncü Nesil Intel® Core™ işlemciyle donatılıyorlar. Fazladan ekran kartına ihtiyaç duymadan üç ekrana birden destek verebilmeleri ise birden çok monitörle çalışmanızı mümkün kılarak verimliliğinizi artırıyor. Herhangi bir parça değişimi veya yükseltme söz konusu olduğunda tornavidasız montaj imkânı da sunan BM6875 ve BP6375, bakım masraflarını en aza indirirerek zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor.

Her iki bilgisayarın da sahip olduğu tüm bu özelliklere ek olarak, ASUS BP6375 normal PC’lerden yüzde 65 daha az alan kaplıyor. Yine de tüm iş yükünüzü taşıyacak bir performans sunuyor.

F9 tuşuyla geri yükleme yapılabilen bu bilgisayarlar, sadece tek tuşla tüm verilerinizi güvenli bir şekilde yedekleme özelliğine de sahip.

Intel®vPro™ teknolojisi masaüstü bilgisayarlara ayrıcalık katıyor

ASUS kurumsal masaüstü bilgisayarda yer alan Intel® vPro™ teknolojisi, teknisyen başına daha fazla bilgisayarı yönetmeyi mümkün kılıyor ve Bilgi İşlem departmanının iş yükünü hafifletiyor. Üçüncü Nesil Intel® Core® vPro™ işlemci ailesi ile güçlendirilmiş olan ASUS BM6875 ve ASUS BP6375 dahili, uzaktan yönetilebilen ve maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan teknolojisi ile verilerinizi güvende tutarken kârlılığınızı da artırıyor. Tüm bunlara ek olarak, Üçüncü Nesil Intel® Core® işlemcili ASUS kurumsal serisi masaüstü bilgisayarlar, 3 yıl garanti avantajı ile benzerlerinden ayrılıyor.

PCWorld ABD’nin 2010 ve 2011 Güvenilirlik ve Servis araştırmalarına göre, kullanıcılar Windows® tabanlı masaüstü bilgisayarlar arasında güvenilirliği ve sessiz çalışması ile ASUS’u bir numaralı tercihleri olarak belirlemişlerdir.

ASUS BM6875 perakende satış fiyatı: 849 USD + KDV
ASUS BP6375 perakende satış fiyatı: 849 USD + KDV