Anasayfa Haber Technopat LoL Takımıyla Birlikte Gamex’teyiz!

Technopat LoL Takımıyla Birlikte Gamex’teyiz!

Gamex 2012
Gamex 2012

Technopat League of Legends Takımı Gamex’teki Ulusal League of Legends Turnuvası’nda! Lütfi Kırdar’da görüşelim…

Technopat-Lol
Technopat-Lol

Technopat ekibi olarak Gamex’te olacağız! Technopat League of Legends takımındaki oyuncularımız ile birlikte hem Riot Games’in düzenlediği, ASUS ve Logitech’in de sponsor olduğu Ulusal League of Legends Turnuvası’nda yer alacağız. 10.000 TL büyük ödül için çarpışacak olan 8 seçilmiş takımdan birisi olan Technopat LoL takımına ve elbette diğer takımlara iyi şanslar ve iyi eğlenceler diyoruz.

Peki Gamex’te Technopat ekibi olarak ne yapacağız? Öncelikle bir standımız olmayacak, 4 Ekim’de basın olarak Gamex’in ilklerini takip edeceğiz. Fuar alanını gezerek haber olabilecek yenilikleri, gelişmeleri takip edeceğiz. Technopat takımının maçında destek olmak için yanlarında olacağız. Bu esnada, League of Legends turnuva duyurusu yapıldığında bizi maçı izlerken bulabileceksiniz. Esas kitle katılımını ise Gamers grubundaki dostlarımızla birlikte 6 Ekim Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Gamers tişörtlü dostlarımızın arasında Gamex’te eğleneceğiz.

2012 Yılını kapatmadan önce gerçekleşecek en önemli ve nadide Gaming Event’lerinden birisini kaçırmayın ve  Gamex’e Online davetiyenizi almayı unutmayın: Gamex Online Davetiye

Gamex 2012
Gamex 2012