Anasayfa Oyun Dishonored Türkiye’de İlk olarak Playstore’da!

Dishonored Türkiye’de İlk olarak Playstore’da!

Dishonored Türkiye’de ilk olarak Playstore’da

Skyrim’in yapımcıları tarafından hazırlanan bu muhteşem FPS oyunu Türkiye’de ilk olarak Playstore’da! Oyunseverler bu muhteşem yapıma aylık 10TL’den başlayan taksitlerle Playstore’dan ulaşabilecekler.

Ürün Özellikleri:

Dishonored, sizi doğaüstü güçleri olan, intikam peşindeki bir suikastçi rolüne davet eden, çok geniş çaplı bir FPS oyunudur. Emrinize amade olan değişik ekipmanları, silahları ve birçok doğaüstü yetenekleri birleştirip esnek savaş sistemini kullanarak, hedeflerinizi yaratıcı bir şekilde ortadan kaldıracaksınız. İsterseniz düşmanlarınızı karanlıkta saklanarak takip edin, isterseniz silahınızı çekin ve acımasızca saldırın. Her görevin sonucu, sizin yaptığınız seçimlere göre belirlenecek.

Hikaye:


Dishonored, gölgelerinde tuhaf teknolojilerin ve bu dünyadan olmayan mistik güçlerin birarada var olduğu devasa bir sanayi şehri olan Dunwall’da geçiyor. Oyuncu, bir zamanlar İmparatoriçe’nin en güvenilen koruyucusu olan bir karakteri yönetiyor. İmparatoriçe’nin katili olarak hüküm giymiş durumda, sadece korkunç maskesiyle tanınan ünlü bir suikastçi rolünü üstleneceksiniz. Şehrin veba tarafından işgal edildiği ve neo – endüstriyel teknolojilerle donanmış baskıcı bir yönetim tarafından yönetildiği bu karanlık zamanlarda, karanlık güçler size insanüstü yetenekler bahşedecek, fakat bunun da bir bedeli var… İhanetinizin arkasındaki gerçekler, şehri saran karanlık sular kadar bulanık, ve bir zamanlar sahip olduğunuz hayatınız artık sonsuza dek kaybedilmiş durumda.

Özellikler:

Doğaçlama ve Keşfetmeye Dayalı Oyun Yapısı
Her görevinize kendi oyun tarzınızla yaklaşın. İster gölgeleri kullanarak sessizce ilerleyin, ister silahlarınızı ve doğaüstü yeteneklerinizi kullanarak düşmanlarınızı alt edin.

Her Hareketiniz Anlam Taşıyacak
Dishonored dünyası, siz nasıl oynarsanız ona göre karşılık verecek. Karanlık tarafa geçmeye direnin ve bir hayalet gibi sessiz olun, veya kimseye acımadan herkesi yok edin, fakat unutmayın, elde edeceğiniz sonuçlar da yaptıklarınıza göre değişecektir.

Doğaüstü Yetenekler
Gizliliği kullanmak için ışınlanın, diğer canlıların kontrolünü ele alın, veya zamanı durdurun! Doğaüstü yeteneklerinizi ve silahlarınızı birleştirerek müthiş bir güç haline gelebilirsiniz. Oyunun karakter geliştirme sistemi ile, yeni ve ölümcül yeteneklere ve güçlü ekipmanlara sahip olabileceksiniz.

Orijinal, Kendine Has bir Şehir
Half-Life 2 oyununun da sanat yönetmenliğini yapmış Viktor Antonov’un öngördüğü bu orijinal dünyaya adım atın. Sanayi ve mistik güçlerin çarpıştığı, derin bir atmosfere sahip olan bu dünya keşfedilmek için sizi bekliyor.

Dishonored’ı Playstore üzerinden hemen sipariş vermek için tıklayınız.