Anasayfa Oyun XCOM: Enemy Unknown’un İçerik Paketleri Duyuruldu!

XCOM: Enemy Unknown’un İçerik Paketleri Duyuruldu!

2K GamesXCOM: Enemy Unknown‘un single player içerik paketlerini duyurdu.

Çıkışıyla birlikte üst sıralara doğru emin adımlarla yürüyen XCOM: Enemy Unknown‘a çıkacak olan single player modları, oyuncuları yeni görevler, yeni karakterler ve daha fazlası bekliyor. Slingshot Content Pack ve Elite Soldier Pack adında iki ek paketin çıkacağını belirten 2KSlingshot Content Pack‘in çıkış tarihini ve fiyatını duyurmadı. 2K, XCOM: Enemy Unknown‘u ön sipariş vermiş olan oyuncuların Elite Soldier Pack‘e şuan ücretsiz erişim sağlayabildiklerini bildirdi.

Slingshot Content Pack, oyuna iki yeni içerik ekleyecek. Council görevlerine 3 yeni harita, oynanabilir yeni takım karakterleri bu paket ile oyuna eklenecek. Az önce de belirttiğimiz gibi, paketin çıkış tarihi ve fiyatı duyurulmadı.

Elite Soldier Pack, ücretsiz olarak şuan erişilebilir durumda. Ama bu ayrıcalık sadece, ön sipariş vermiş olan oyuncular için geçerli. Ön sipariş vermeyen oyuncular, 4.99$ karşılığında PlayStation Network ve PC için satın alabilirken, 400 MS Puan karşılığında da Xbox Live‘dan satın alabilecekler. Bu paket oyuna nihai karakter özelleştirme araçları ekleyecek. Classic X-COM askeri, Soldier Deco paketi ve renk özelleştirmesi ekliyor.