Anasayfa Haber Dokunmanın Mucizesini Logitech İle Keşfedin

Dokunmanın Mucizesini Logitech İle Keşfedin

Logitech, Perşembe günü W Otel'de düzenlediği Basın Konferansıyla bir çok ürününü tanıttı.
Logitech, Perşembe günü W Otel'de düzenlediği Basın Konferansıyla bir çok ürününü tanıttı.

Logitech yeni ürünlerini İstanbul’da gerçekleştirdiği basın toplantısıyla medyaya tanıttı.

Dünyanın önde gelen bilgisayar çevre birimleri üreticisi Logitech, teknolojiyi daha hızlı, daha özgür ve daha konforlu yaşamak isteyenler için Windows 8 uyumlu yeni touchpad ve dokunmatik mouse’larını ve en yeni teknolojilerini 8 Kasım 2012, Perşembe günü W Otel’de düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar ve Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız’ın ev sahipliğindeki toplantıya Logitech Tüketici Bilgisayar & Oyun Aksesuarları Direktörü Glenn Rogers da konuşmacı olarak katıldı.

Logitech’ten Windows 8’e Özel Ürünler

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650

Logitech Wireless Rechargable Touchpad T650
Logitech Wireless Rechargable Touchpad T650

Geniş ve ultra pürüzsüz dokunmatik cam yüzeye sahip Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Windows 8’in yeni dokunmatik hareketlerini destekliyor ve farklı sayfalarda gezinirken pencereler arasındaki navigasyonu hızlandırıyor.

Touchpad T650, geniş dokunmatik cam yüzeyi üzerinde her noktada parmaklarınızın her hareketini algılar; böylece işaretleme, tıklama ve kaydırma fonksiyonlarını kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, uygulamaları başlatmak ve yardımcı menüyü etkinleştirmek için yatay kaydırma yapabilir, iki parmağınızı yana doğru açarak fotoğrafları yakınlaştırabilir ve ‘Başlat’ ekranına hızla geri dönmenizi sağlayan üç parmakla tarama gibi Windows 8’in yeni dokunmatik hareketlerini Touchpad T650 sayesinde rahatlıkla yapabilirsiniz.

Touchpad T650, kusursuz imleç kontrolü için pürüzsüz kayma sağlayan cam yüzeye ve daha geniş bir dokunmatik alana sahiptir. Touchpad’in yüzeyindeki herhangi bir noktada sağa ya da sola tıklayabilirsiniz. Ayrıca, navigasyonun hızlı ve akıcı olması için duyarlı izleme yapmayı sağlayan gömülü bir sensör mevcuttur.

* Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650’ın satış fiyatının 197 TL (KDV dahil) olması bekleniyor.

Logitech Touch Mouse T620

Logitech Touch Mouse T620
Logitech Touch Mouse T620

Logitech Touch Mouse T620, ultra pürüzsüz mouse arayan kullanıcılara, akıcı bir navigasyon için tam dokunmatik yüzey sunuyor. Touchpad’e benzer şekilde, parmaklarınızı mouse’un herhangi bir yerine yerleştirerek özgürce kullanabilirsiniz. Böylelikle, dikey ve yatay kaydırmanın yanı sıra uygulama değişimi gibi tüm işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Şık görünümü ve ellerinizin rahatlığı düşünülerek tasarlanan bu pürüzsüz mouse’u ellerinizi yormadan kullanabilir ve lazer yapılı optik sensörü sayesinde birçok yüzeyde hassas izleme yapabilirsiniz.

* Logitech Touch Mouse T620’nin satış fiyatının 147 TL (KDV dahil) olması bekleniyor.

Logitech Zone Touch Mouse T400

Logitech Zone Touch Mouse T400
Logitech Zone Touch Mouse T400

Logitech Zone Touch Mouse T400, geleneksel mouse işlevselliğinin ötesine geçerek Windows 8 işletim sisteminin popüler bileşenlerine hızlı ve kolay erişim imkanı sağlıyor. Dikey ve yatay kaydırma için tasarlanan cam dokunmatik yüzeye sahip olan mouse’un dokunmatik yüzeyinin ön tarafında herhangi bir yere tıkladığınızda doğrudan Windows 8 Başlat ekranına gidebilir ve favori uygulamalarınıza ulaşabilirsiniz. Konforlu şeklini sarmalayan kauçuk kavrama yeri sayesinde T400 mouse’unuzla PC ya da tabletinizi saatlerce ara vermeden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mouse, pürüzsüz dikey ve yatay kaydırması sayesinde alışıldık mouse’lardaki standart işlevselliği ikiye katlıyor.

* Logitech Zone Touch Mouse T400’ün satış fiyatının 97 TL (KDV dahil) olması bekleniyor.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810
Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Logitech, klavye serisine Windows 8 ile uyumlu Logitech® Bluetooth® Illuminated Keyboard K810’ü ekledi. Windows 8’e özel olarak tasarlanan, Windows, iOS ve Android cihazlarla uyumlu olan klavye, Bluetooth bağlantısı ile aynı anda üç cihazla eşleşebiliyor. Aynı anda PC, tablet ve akıllı telefona bağlanabilen K810, sadece tek tuş ile bu cihazlar arasında kolayca geçiş yapma imkanı sunuyor.

İnce ve şık tasarımı, gerçek alüminyum yapısı ile evinizdeki tüm diğer cihazları kusursuz biçimde tamamlayan K810, otomatik aydınlatma özelliği ile az ışıklı ortamlarda tuş karakterlerinin her zaman parlak olmasını ve kolay okunmasını sağlar. Yakınlık algılaması sayesinde eliniz klavyeye yaklaştığında, klavyenin aydınlatması açılır ve ortamdaki ışığın miktarına göre otomatik olarak ayarlanır.

Kullanıcıların verimlilik beklentileri düşünülerek tasarlanan K810, kullanım esnasında bile USB kablosu ile şarj edilebilir. Tam dolu iken 10 günlük pil ömrü bulunan klavyenin, On/Off tuşu ve pil durum göstergesiyle şarj seviyesini kontrol edebilirsiniz.

Yeni Windows 8 işletim sistemini kolaylıkla kullanmanıza yardımcı özel tuşlara sahip olan Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810’un ‘Windows 8 Başlat’ tuşu ‘Başlat’ ekranına kolay ve hızlıca ulaşmanızı sağlarken, ‘uygulama değiştirme tuşu’ açık olan uygulamalar arasında rahatça geçiş yapmanızı sağlar.

* Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810’un satış fiyatının 99 Euro olması bekleniyor.

** Logitech mouse ve klavyelerinin çoğu Windows 8 ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Windows 8 ile uyumlu Logitech ürünlerinin tam listesine www.logitech.com/Win8-compatibility adresinden ulaşabilirsiniz.