Anasayfa Haber Microsoft ve Incase, Klavye ve Fareler İçin Ortaklık Kurdu

Microsoft ve Incase, Klavye ve Fareler İçin Ortaklık Kurdu

Microsoft Incase

Microsoft, 2023 yılında Surface markalı aksesuarlara odaklanmak üzere Microsoft markalı klavye ve farelerini durdurmaya karar vermişti. Şimdi ise birkaç ay sonra Microsoft ile Incase arasında gerçekleştirilen iş birliği ile bu klavyeler ve fareler bu kez yeni bir marka altında geri dönüş yapıyor.

Onward Brands (Incipio, Incase, Griffin ve Survivor’ın ana şirketi) eskiden piyasaya sürülmüş olan Microsoft klavyeleri, fareleri, web kameraları, kulaklıkları ve hoparlörlerinin üretimini gerçekleştirecek. Incase aynı bileşenleri, üretimi ve tedarik zincirlerini kullanacak. Bu da aynı aksesuarları aynı performans, malzeme ve görünümle, sadece yeni bir logoyla bekleyebileceğiniz anlamına geliyor.

Yeni yaprak görünümlü logoya sahip 23 aksesuarın tam listesine resmi Incase web sitesinden göz atabilirsiniz. Sculpt Ergonomic Keyboard, Designer Compact Keyboard, Bluetooth Ergonomic Mouse, Audio Dock, Modern Webcam ve Bluetooth Number Pad gibi pek çok tanıdık cihaz sitede kendisini gösteriyor.

Incase, mevcut çevre birimlerine yeni bir logo eklemenin yanı sıra, Microsoft laboratuvarlarında tasarlanan ancak tamamlanmayan cihazları geliştirmeye de devam edecek.

Microsoft tasarımı Incase markalı çevre birimlerini ise 2024 yılının ikinci çeyreğinde görebiliriz.