Anasayfa Haber Los Angeles Otomobil Fuarı’na Az Kala

Los Angeles Otomobil Fuarı’na Az Kala

LA Otomobil Fuarı'nda bu sene de ilgi çekici araç modelleri bulunacak.
LA Otomobil Fuarı'nda bu sene de ilgi çekici araç modelleri bulunacak.

 

LA Otomobil Fuarı'nda bu sene de ilgi çekici araç modelleri bulunacak.
LA Otomobil Fuarı’nda bu sene de ilgi çekici araç modelleri bulunacak.

Los Angeles’da düzenlenecek Otomobil Fuarı bir çok ünlü firmanın yeni araçlarını ilk kez ortaya çıkaracak.

Los Angeles Otomobil Fuarı yaklaştıkça, alana katılacak firmaların araçları da yavaş yavaş duyulmaya başlıyor. Bu sene benzin ile çalışan araçlar olduğu kadar elektrikle çalışan araçlar da revaçta olacak.

Mercedes-Benz, Ener-G Force ile yeni tarzda bir SUV modeli sunuyor. Kıyamet sonrası bir kurgudan fırlamış gibi gözüken araç, gelecekteki SUV modellerinin nasıl olacağına dair bir fikir ortaya koyuyor. Boxster modeline benzeyen 2014 model Porsche Cayman’da ilk kez bu fuarda gözükecek. Aracacın 50.000 Dolar üzerinde bir fiyatı olacağı düşünülüyor.

Subaru, Toyota ve Ford’un elektrikli araçları da ilk kez kullanıcıya tanıtılacak. Ford, fiyat-performans bakımından kullanıcısı memnun edecek yeni bir minivanı sunarken, Subaru ve Toyota benzer araçları tanıtacak.

Los Angeles Otomobil Fuarı ilk kez 1907 yılında başladı ve o yıldan beridir her sene yapılıyor. 30 Kasım’da LA Convention Center’da kapılarını açacak fuar 9 Kasım’a kadar devam edecek. Bu süreç içerisinde firmaların yeni araçları tanıtılırken, son teknolojiye sahip yeni modellerde meraklılarıyla buluşacak.