Anasayfa Oyun GTA 5’in PC’ye Gelmesi İçin 100.000 İmza Toplandı

GTA 5’in PC’ye Gelmesi İçin 100.000 İmza Toplandı

GTA 5 için başlatılan imza kampanyası 100.000 kişiye ulaştı.
GTA 5 için başlatılan imza kampanyası 100.000 kişiye ulaştı.

Oyuncuların GTA 5’in PC’ye çıkması için başlattığı imza kampanyası büyük ilgi görüyor.

Rockstar Games’in meşhur Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 5, halen PC platformu için piyasaya sürülmedi. GTA serisini yakından takip eden PC oyuncuları, yeni oyunun PC’ye çıkması için bir imza kampanyası başlattı.

Şimdilik 100.000 imza toplayan kampanya 150.000 kişiye ulaşınca Rockstar Games’e sunulacak. Bir kampanyadan öte oyunseverlerin oluşturduğu ortak bir dilekçe haline getirilecek. Böylece firmanın oyuncuları ciddiye alması bekleniyor.

Rockstar Games, belirli dönemlerde çıkardığı GTA serisiyle adından sıkça söz ettirmeyi başaran bir firma. Son zamanlarda Max Payne 3 ile iyice ön plana çıkmışlardı. En son GTA oyunu ise 2008 yılında piyasaya sürülmüştü. Bir sene sonrasında yeni karakterler ve yeni görevler ile hikayeyi genişleten Episodes from Liberty City ek paketini sunmuşlardı.

Dan Houser, kardeşi Sam Houser ile Rockstar Games'i kurmuştu.
Dan Houser, kardeşi Sam Houser ile Rockstar Games’i kurmuştu.

Yapımcı firma bugüne kadar özel versiyonları hariç tüm ana seriyi PC platformuna taşımıştı. GTA 5’in Xbox 360 ve PS3 dışında başka bir platforma çıkacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Rockstar Games’in resmi sitesinde de oyunun 2013 yazında PS3 ve Xbox 360 platformları için çıkacağı yazıyor.

Oyuncular her ne kadar tepkilerini ciddi bir biçimde gösteremeye çalışsalarda son söz Rockstar yardımcı başkanı Dan Houser’dan gelecek.

Sizde Gta 5 için imza kampanyasına destek vermek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.