Anasayfa Haber GTA Online Aralık Güncellemesi Vahşi Yaşamı Beraberinde Getiriyor

GTA Online Aralık Güncellemesi Vahşi Yaşamı Beraberinde Getiriyor

GTA Online Aralık Güncellemesi

Rockstar Games, GTA 5 çok oyunculu modu GTA Online için vahşi hayatı, GTA 4’ten klasik bir karakteri, drift yarışları ve daha fazlasını sunacak bir güncellemenin Aralık ayında yayınlanacağını duyurdu.

GTA 5 dünyasının tek oyunculu kısmında çok sayıda hayvan dolaşırken, GTA Online, deneyimin mevcut olduğu 10 yıl içinde bu özelliği hiçbir zaman resmi olarak almadı. Öte yandan üzücü haber şu ki PC oyuncuları bu özellikten faydalanamayacak ve sadece PlayStation 5 ve Xbox Series X|S sürümleri bu özelliği sunacak.

Yusuf Amir de bu güncellemeyle GTA Online’a geliyor. İlk olarak GTA 4: The Ballad of Gay Tony genişleme paketinde önemli bir yardımcı karakter olarak görünen Amir, oyunculara yeni bir görev verici olarak San Andreas’a geliyor.

GTA Online Aralık güncellemesinin bir diğer önemli özelliği ise bir dizi yeni drift yarış pisti sunacak olması. Bu yarışların dışında bazı araçlara LS Car Meet’te drift ayarlama modifikasyonları da sunulacak ve oyuncuların açık dünyanın sokaklarında drift becerilerini sergilemelerine şans tanınacak.

Rockstar, GTA Online’a için gelecek bu büyük güncellemenin net bir çıkış tarihi henüz açıklamadı. Diğer taraftan GTA 6’nın ilk fragmanının da bu ay içerisinde yayınlanacağını hatırlatalım.