Anasayfa Haber ASUS PadFone Türkiye’de!

ASUS PadFone Türkiye’de!

Merakla beklenen ASUS PadFone Türkiye’de!

ASUS’un teknoloji mucizesi PadFone hem telefon hem tablet! Yükte hafif, fonksiyonda bol çeşitli ürünler tasarlama konusunda sektörün öncüsü olan ASUS, akıllı telefondan tablete dönüşebilen ASUS PadFone’u Türkiye’de piyasaya sürdü.

Yeni dijital çağın öncüsü ASUS, kullanıcıların dünyasını genişletecek iddialı ürünü, Padfone’u Türkiye pazarında satışa sundu. Hem telefon hem de tablet olarak kullanılabilen ASUS PadFone, pek çok işlevi bir arada barındıran bir cihaz. Mobil yaşama yepyeni bir boyut kazandıran ASUS PadFone, tablet olarak kullanılırken 10.1 inç, telefon olarak kullanılırken 4.3 inç olan ekran boyutuyla daha fazla eğlence, daha etkin bir kullanım vaat ediyor.

Rahat rahat konuşun

PadFone yuvasının dahili bataryası ile konuşma süresini 63 saate kadar çıkan ASUS PadFone, kullanıcılara daha geniş bir özgürlük alanı sağlıyor. Super AMOLED qHD ekran görüntüsü, Qualcomm Snapdragon S4 çift çekirdekli işlemcisi ve Android 4.0 işletim sisteminin yanı sıra Fuji’nin işlemci standartlarını zorlayan 8 megapiksellik kamerasını getiriyor.

Çok yakında hem iş hem de özel kullanım için vazgeçilmez ürünlerden biri haline gelecek olan ASUS PadFone  999 USD+KDV’den satışa sunuluyor. Ayrıca ASUS Padfone’u çizilmekten koruyan ve masada dikey konumda ya da açılı durmasını sağlayan kılıf da hediye!

3 Yorumlar

  1. ya pardon da padfone 2 çıktı siz 1 geldi diye haber yapmışsınız. birincisi eskidi adam elindeki tampon malı kakalıyor sizde bayağı bayağı haber yapmışsınz bunu hem de padfone 2 resimleriyle.

    • Merhabalar Yavuz, Microsoft da Xbox 360’ı 7 yıl sonra getirdi (Resmi olarak, bugüne kadar satışlar resmi ithalat değildi.) öte yandan Samsung hala Galaxy S ve S2 cep telefonlarını S3’ün yanında satıyor. Padfone gibi güçlü telefon-tablet konseptleri söz konusu olunca ürünün 2. modeli çıksa da Padfone 1 değer ve kullanılabilirlik sahibi. Öte yandan firmanın Padfone 1’in yanında 2’yi getirmemesi bizce de bir eksiklik, 2. modeli bulamadığınız için eleştirmek doğal olarak hakkınız. Biz “resmi” olarak Türkiye’ye gelişleri haber yapıyoruz, yapmamız da gerekiyor, geç ya da erken o ithalatçı firmanın ya da firmaların çalışması ve sorumluluğudur.

    • Resim padfone 2 falan değil dostum. Ve haberi okuma zahmetinde bulunduysan (ki bütün tükrler gibi okumadan, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı seviyorsun anladığım kadarıyla) Padfone 1’in gerçekten de satışa sunulduğunu öğrenebilirsin.

      Bir dahakine oku ;) Yoksa komik gözüküyorsun…

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version