Anasayfa Haber THQ South Park’ın İsim Haklarını Satıyor

THQ South Park’ın İsim Haklarını Satıyor

RPG tabanlı South Park Stick of Truth 3 Mart 2013'te piyasaya sürülecek.
RPG tabanlı South Park Stick of Truth 3 Mart 2013'te piyasaya sürülecek.
RPG tabanlı South Park Stick of Truth 3 Mart 2013’te piyasaya sürülecek.

İflas sürecinde olan oyun firması THQ, South Park: Stick of Truth’un isim haklarını satacak.

Geçtiğimiz ay iflasını açıklayan ve koruma programı içerisine giren THQ, elindeki hakları açık artırmayla satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak South Park yöneticileri bu durumdan memnun değil.

Geçtiğimiz günlerde başlayan açık artırmada, isim haklarının satışa çıkarılacağı oyun listesinde South Park’ın merakla beklenen oyunu da bulunuyor. Stick of Truth adıyla bilinen oyunun hikayesinde, serinin asıl yazarları da bulunuyor. Bu yüzden dizinin hayranları oyunun çıkışını heyecanla bekliyordu.

THQ’nün iflasını açıklamasının ardından, haklarını elinde bulundurduğu oyunların çıkacağının garantisini vermişti. Ancak açık artırma sürecinde South Park’ın isim haklarının da satılacağı belirtildi.

Şimdi South Park Studios yöneticileri bunu engellemeye çalışıyor. Oyunun haklarının başka bir firmaya geçmesinden hoşnut olmayacaklarını belirttiler. Oyunun akıbeti ilerleyen günlerde belli olacak.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version