Anasayfa Haber Sapphire Edge HD4 Mini PC’yi Duyurdu

Sapphire Edge HD4 Mini PC’yi Duyurdu

Sapphire, Edge HD4 Mini PC'nin teknik özelliklerini açıkladı.
Sapphire, Edge HD4 Mini PC'nin teknik özelliklerini açıkladı.
Sapphire, Edge HD4 Mini PC'nin teknik özelliklerini açıkladı.
Sapphire, Edge HD4 Mini PC’nin teknik özelliklerini açıkladı.

Sapphire’in Mini PC serisine bir yenisi eklendi. Firma cihazın teknik özelliklerini açıkladı.

Sapphire, mini PC serisinde yakaladığı başarıyı yeni Edge HD4 ile devam ettiriyor. Firma, Edge HD3’te AMD ile çalışmıştı. Yeni üründe Intel’de karar kılınmış.

Edge HD4, bir önceki cihazla benzer özellikler sergiliyor. Ancak bu sefer AMD E-450 yerine, Intel’in çift-çekirdekli Celeron 847 1.1GHz işlemcisini kullanıyor. Celeron 847, Intel’in Sandy Bridge mühendisliğine sahip. 2MB L3 belleğe sahip. Ancak Hyper-Threading ve Turbo Boost gibi özellikleri desteklemiyor.

17W TDP’ye sahip işlemci, çift-kanal üzerinden DDR3-1333 hafıza kullanıyor. Ayrıca işlemce üzerine entegre edilmiş 350MHz(Turbo modunda 800MHz) ekran kartı bulunuyor.

Edge HD4’ün geriye kalan teknik özellikleri ise oldukça standart. 802.11 b/g/n Gigabit Ethernet kartı bulunuyor. Wi-Fi destekleyen cihazın VGA ve HDMI çıkışları mevcut. 3 adet USB 2.0 ve 1 adet USB 3.0 çıkışı bulunuyor.

Mini PC’ye 4GB DDR3 So-DIMM dahili RAM takılı. Ayrıca 320GB sabit sürücüsü var. Sapphire, ürünün çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bir açıklama yapmadı.