Anasayfa Oyun Assassin’s Creed IV: Black Flag’in Fragmanı Sızdırıldı

Assassin’s Creed IV: Black Flag’in Fragmanı Sızdırıldı

Black Flag'in oyun içi görüntüleri paylaşıldı.
Black Flag'in oyun içi görüntüleri paylaşıldı.
Assassin's Creed IV: Black Flag'in fragmanı sızdırıldı.
Assassin’s Creed IV: Black Flag’in fragmanı sızdırıldı.

Ubisoft’un başarılı serisinin yeni oyunu için fragman sızdırıldı

Ubisoft, Assassin’s Creed serisinin devam oyunu için ilk fragmanı pazartesi günü yayınlayacağını açıklamıştı. Ancak Black Flag’in ilk gösterim videosu sızdırıldı. GameRadar’ın YouTube kanalında ortaya çıkan video hemen kaldırıldı. Ancak kaldırılmasına rağmen birçok kanal tarafından yayınlanmaya başlamıştı.

Oyunun ilk görüntüleri de benzer şekilde internete sızdırılmıştı. Şimdiden oyun hakkında birçok şey biliniyor. Yeni oyunun ana karakterinin bir korsan olacağı öğrenildi: Kaptan Edward Kenway. Hikayenin de Karayip Adaları’nda ve Korsanlığın artığı dönemde geçeceği biliniyor. Ubisoft bu sefer bol bol deniz üstünde savaşa imkanı verecek.

Assasins’ Creed IV: Black Flag, PS3, Xbox 360, Wii U ve PC platformları için piyasaya çıkacak. Çıkış tarihinin ise 29 Ekim olacağı düşünülüyor. Yeni nesil oyun konsollarının pazara gelmesiyle birlikte oyunun bu platformlara da çıkacağı müjdelendi.

Oyunun ön siparişleri başladı. Eğer önsiparişe katılırsanız Ubisoft, çizer Todd McFarlane(Spawn’ın yaratıcısı) tarafından hazırlanmış bir oyun posteri de hediye ediyor.

http://youtu.be/YMcMph-TW9I