Anasayfa Haber Transcend’den 64 GB microSD Kart

Transcend’den 64 GB microSD Kart

Depolama konusunda başarılı ürünleriyle dikkat çeken Transcend, 64 GB microSDXC kartını duyurdu.

64 GB microSDGeçtiğimiz hafta UHS-I kart segmentinde  düzenleme yapan Transcend, 64 GB kapasiteli UHS-I standartındaki microSDXC kartını duyurdu. Yeni kart saniyede 45MB/s (300x) veri transfer hızına sahip. Ürün bu performansı ile özellikle taşınabilir cihazlarından en yüksek performansı ve en geniş kapasiteyi hedefleyen kullanıcılara hitap ediyor.

Premium serisinin en son üyesi olan ve 64GB’lık boyutu ile akıllı telefonlar, tabletler ve diğer taşınabilir cihaz kullanıcılarına muhteşem bir ek kapasite imkanını sağlayan ürüne 10,000’den fazla yüksek çözünürlüklü fotoğraf (12 Megapiksel ve 6 MB boyutunda) ya da 16 saatlik 1080p FullHD video (1920×1080 9Mbps H.264 AVC),  ya da 1200’den fazla zengin içerikli mobil uygulama (her biri ortalama 50 MB) sığdırabilmeniz mümkün.

Ürünün en önemli özelliklerinden birisi de çalışma standardı. Yüksek veri hızını sağlayan SDXC UHS-I , 45Mb/s (300x) hızı ile hafızayı en zorlayıcı ve  meşgul eden işlerin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor.

Yanlışlıkla silinen yada kaybedilen dosyaların geri getirilmesini sağlayan RecoveRx yazılımı da ürünle birlikte ücretsiz olarak sunulmakta. Transcend’in “Ömürboyu Garanti” ile satışa sunduğu 64GB microSDXC UHS-I ürünün tavsiye edilen perakende fiyatının 109$ + KDV civarında olması ve yakın zamanda raflarda yerini alması bekleniyor.