Anasayfa Mobil Sony Xperia P ve Xperia Go için Jelly Bean Güncellemesi

Sony Xperia P ve Xperia Go için Jelly Bean Güncellemesi

Sony Xperia Smartphone
Sony Xperia Smartphone

Sony’nin söz verdiği Sony Xperia P ve Xperia Go Jelly Bean güncellemeleri yaklaşıyor. İşte Android güncellemesi ile ilgili detaylar ve Jelly Bean’e kavuşacak diğer Xperia’lar…

Sony Xperia Smartphone
Sony Xperia Smartphone

Sony, Android işletim sistemi kullanan Xperia serisi cep telefonlarının güncellemesiz bırakmayacak. Android işletim sisteminin son sürümü Jelly Bean’a güncellenecek olan telefonlar arasında Xperia P ve Xperia Go da mevcut. Bu telefonları kullananları sevidirecek güncelleme Sony’Nin resmi Twitter hesabında da doğrulandı.

2012’de çıkan Xperia cep telefonları Sony’nin tasarım çizgisini taşıyan, orta segmentte tüketiciler için iyi bir performans ve gücü bir arada sunan modeller olarak dikkat çekmişti. Yazılım güncelleme desteği markaların tüketici güvenini sağlamasında kiritk öneme sahip. Sony’nin güncelleme sözü de bir yıl önce Sony telefon alanları pişman etmeyecek.

Sırada Xperia S, Xperia SL, Xperia acro S ve Xperia Ion cep telefonları bekliyor. Güncelleme tarihi verilmemesine karşın önümüzdeki günlerde pek çok telefonun Jelly Bean sürümüne kavuşma tarihi açıklanacak.