Anasayfa Haber Watch Dogs’un Çıkış Tarihi Resmiyet Kazandı

Watch Dogs’un Çıkış Tarihi Resmiyet Kazandı

Ubisoft'un yeni oyununun çıkış tarihi belli oldu.
Ubisoft'un yeni oyununun çıkış tarihi belli oldu.
Ubisoft’un yeni oyununun çıkış tarihi belli oldu.

Ubisoft yeni oyununun çıkış tarihini duyurdu.

Sony’nin PS4 tanıtım konferansında oyunseverler karşısına çıkan Watch Dogs’un çıkış tarihi resmiyet kazandı. Daha oyun piyasaya sürülmeden oldukça beğeni toplayan Watch Dogs’un oynanabilirliği en büyük merak konusu.

Ubisoft oyunun 19 Kasım’da Kuzey Amerika’da 22 Kasım’da ise Avrupa’da raflarda yerini alacağını açıkladı. Ayrıca Xbox 360, Xbox Next, PS3, PS4, Wii U ve PC platformları için hazırlanacak. Yani Watch Dogs, neredeyse tüm platformlarda kendisini gösterecek. Oyunun PlayStation 4 ve Xbox Next için çıkış tarihinin daha geç olabileceği düşünülüyor. Çünkü yeni nesil oyun konsollarının çıkış tarihi konusunda halen yeterli bilgi yok.

Firma yakın bir tarihte PS3 sahiplerinin oyunun ilk 60 dakikasını oynayabileceklerini açıkladı. Ayrıca oyunun 4 farklı sürümünün bulunacağı belirtildi. Son zamanların ünlü dizisi Person of Interest’i andıran yapısıyla Watch Dogs, en çok konuşulan oyunlar arasındaki yerini alacak gibi gözüküyor.

http://youtu.be/WvzRF9sNn40

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version