Anasayfa Haber Masa başından kalk, koşmaya başla!

Masa başından kalk, koşmaya başla!

Nokia Lumia 920 Cep Telefonu
Nokia Lumia 920: Wİndows 8 İşletim Sistemi ve renkleriyle dikkat çekiyor

Nokia, Vodafone Istanbul Champions Running sponsoru oldu. Kazanan takımda herkes Nokia Lumia 920 kazanırken ikinci ve üçüncü takımların üyeleri ise Lumia 820 ve 620 akıllı cep telefonları kazanacak…

Nokia Lumia 920 Cep Telefonu
Nokia Lumia 920: Wİndows 8 İşletim Sistemi ve renkleriyle dikkat çekiyor

Vodafone Istanbul Champions Running 26 Mayıs’ta Belgrad Ormanı’nda düzenleniyor. Birçok kurumsal şirketten takımların katılacağı koşuda dereceye giren ekiplere birinci takıma Nokia Lumia 920 ikinci takıma Nokia Lumia 820 ve üçüncü takıma Nokia Lumia 620’ler hediye edilecek!

Nokia, İstanbul Belgrad Ormanı’nda 26 Mayıs günü düzenlenecek Vodafone Istanbul Champions Running koşusuna sponsor oldu. Koşuda dereceye giren ve beşer kişiden oluşan ilk üç takım toplam 15 Nokia Lumia cihazı kazanacak! Nokia, Vodafone Istanbul Champions Running yarışmasında birinci olan takımın her üyesine birer Nokia Lumia 920, ikinci olan takımın her üyesine birer Nokia Lumia 820 ve üçüncü olan takımın her üyesine birer Nokia Lumia 620 hediye edecek!

Toplam 6 kilometrelik bir parkurun koşulacağı yarışmaya her şirketten en az 5 en fazla 20 kişi katılabilecek. Parkuru tamamlayan 5 kişinin zamanlaması toplandıktan sonra en kısa sürede parkuru tamamlayan takım şampiyon ilan edilecek.