Anasayfa Haber Bethesda, Fallout 4 Hakkında Konuştu

Bethesda, Fallout 4 Hakkında Konuştu

Bethesda_Game_Studios

Bethesda bu sene çok iddialı oyunlarla geliyor. Peki herkesin merak ettiği Fallout 4’e ne olacak ? İşte Fallout 4’ün muhtemel çıkış tarihi…

Bethesda, resmi olarak Fallout 4 için herhangi bir şey söylemiyor. Bunun yerine şirket, E3’te Wolfenstein: New Order ve The Elder Scrolls Online üzerinde durdu. Ayrıca oyunun tanıtımı sırasında şirketin halkla ilişkileri, oyuncuların Wolfenstein: New Order ve The Elder Scrolls Online’ı E3 süresince fuarda iki saat boyunca deneyebileceklerini söyledi.

Resmi olarak duyurulmamasına rağmen, Bethesda kapalı kapılar ardından oyunun E3 2014’den önce duyurulacağını söylemişti. Fakat oyun 2014’te çıkmayacak. Bu bilgilere istinaden Fallout 4’ün çıkış tarihi Ekim 2015 ya da Haziran 2015 olabilir.Bu bağlamda görünüşe göre oyunun %55’lik kısmı tamamlanmış olabilir. Oyun ise Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformları için çıkacak. Fakat söylediğimiz her şey resmi olmadığından ötürü her an değişebilir, fakat şimdilik şirketin planı bu şekilde gibi görünüyor.

Fallout 4’ün Konusu

Söylenenlere göre Fallout 4, Boston’un kıyamet sonrası hali üzerine kurulu. Fallout 4’ün tam hikayesiyse halen belirsiz, bu konuda aklımızdaki boşlukların resmi bir duyuru ile doldurulmasından başka bir şey bekleyemiyoruz. Oyunun Multi-player’ı konusunda herhangi bir plan yok. Fakat geliştiricilerin Co-op gibi oyuncuların beraber oynayacakları bir sistem üzerinde çalıştıklarını düşünüyoruz. Kısacası iyi haber, oyunun öyle ya da böyle geleceği, kötü haber ise oyun hakkında fazla detay olmaması.