Anasayfa Haber Yeni WP8 Telefonlar Geliyor

Yeni WP8 Telefonlar Geliyor

HTC 8XT ve Samsung ATIV S Neo
HTC 8XT ve Samsung ATIV S Neo

Windows Phone 8 esintisi şiddetlenerek yeni ürünler getiriyor.

Windows Phone 8 işletim sistemini çalıştıracak, HTC ve Samsung tarafından çıkarılacak yeni telefonlar duyuruldu: HTC 8XT ve Samsung ATIV S Neo.

8XT, 8X ile 8S’in karışımı gibi görünüyor. Cihaz, çift çekirdekli 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon 400 işlemcisinden güç alıyor. 4G LTE teknolojisini destekleyen cihazın diğer özelliklerinin arasında 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 64 GB değerine kadar micro SD kart desteğiyle depolama alanını artırma, 4.3 inç ekran, Wi-Fi, Bluetooth, GPS ve 1800mAh pil gücü buşlunuyor.

Samsung’un Windows Phone 8 işletim sistemli telefonu ATIV S Neo ise 1.4 GHz çift çekirdekli işlemci, micro SD kart desteği, 4.8 inç ekran, Wi-Fi, 2000 mAh pil gücü özelliklerine sahip.

Yabancı bir telekom şirketi olan Sprint tarafından sunulacak telefonlar için çıkış tarihi belirtilmemiş. Fiyatları ise üyelerine 8XT için 99.99 Dolar, ATIV S Neo için 149.99 Dolar. Fiyatlar iki yıllık sözleşmelere tabi tutuluyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version