Anasayfa Haber Neverwinter – Fury of the Feywild Detayları Belli Oldu!

Neverwinter – Fury of the Feywild Detayları Belli Oldu!

Neverwinter Fury of the Feywild ek paketinin detayları belli oldu.
Neverwinter Fury of the Feywild ek paketinin detayları belli oldu.
Neverwinter Fury of the Feywild ek paketinin detayları belli oldu.
Neverwinter Fury of the Feywild ek paketinin detayları belli oldu.

Neverwinter oyuncularına müjde! Oyunun ilk ek paketi Fury of the Feywild’ın çıkış tarihi kesinleşti.

Oyuncular ek pakete 22 Ağustos’ta ulaşabilecek. Peki yeni ek paket ile oyuncuları bekleyen yenilikler neler? Onlara yakından bakalım.

Bir zamanlar Iliyanbruen Krallığı’na ev sahipliği yapan Sharandar, oyuncuların gözleri önüne serilecek. Ay Elfleri ve Ağaç Elfleri tarafından kutsal olarak kabul edilen Sharandar, yoğun ork saldırıları sonrasında harap hale gelmiştir. Ağaç Elfleri, kendilerini Neverwinter Ormanı’na atmasına karşın Ay Elfleri, yüksek büyülerini kullanarak Sharandar’dan geriye kalanları Feywild topraklarına taşımaya çalışmaktadır.

Ancak Feywild Ormanı da, Fomorianlar, Cycloplar ve Troller ile doludur. Elfler Yeni Sharandar’ı, Feywild’e taşımadan önce buradaki ırklardan kurtulmak zorundadır. Miraslarına sahip çıkmaya çalışan Elf toplulukları Fomorianların önderi King Malabog ile mücadele etmeli ve yeni topraklarını kontrol altına almaya çalışmaktadır.

Neverwinter, Fury of the Feywild ek paketi ile oyuncuları bu karanlık ormana çağırarak onların yardımını istiyor.

Oyuna eklenen Sharandar hikayesinin dışında birçok yeni özellik de mevcut:

  • Astral Diamond harcanarak, oyuncu yanında dolaşan Yoldaşların (Companion) güçleri artırılabilecek.
  • Iliyanbruen Elfleri arasına katılarak Malabog ve ordularına karşı mücadele verilecek. Bunun için bir dizi yeni Zindan (Dungeon) oyuna ekleniyor. Ayrıca Sharandar bölgesi de oyuncuların keşiflerini bekliyor olacak.
  • Belki de en çok beklenen yenilik Foundry’nin düzenlenmesi. Oyuncular Foundry üzerinden yarattıkları haritaları incelerken bazı zorluklarla karşılaşabiliyorlardı. Drag & Drop 3D Editor vasıtasıyla artık, oyuncular yaptıkları haritalara anında giriş yapabilecek ve müdahele edebilecekler.
  • Ay ve Güneş Elfleri, oynanabilir ırk olarak oyuna katılacak.
  • Feywild bölgesinde toplanabilecek özel eşyalar (Unique Item) bulunacak.
  • Underdark bölgesinden gelen devler yani Fomorianlar, oyunculara korku salacak. Fomorian büyüsüyle değişikliğe uğramış Redcaps Gnomeları da ilk defa oyuncularla karşılaşacak.
Fury of the Feywild ile Neverwinter'a birçok yeni ırk katılacak.
Fury of the Feywild ile Neverwinter’a birçok yeni ırk katılacak.

Oyuncular Fury of the Feywild ek paketine iki yolla sahip olabilecekler. İlki Feywild Starter adı verilen 19.99 Dolarlık paket. Bunun içerisinde Portal Hound Companion, Feywild Hunter’s Ring, Fine Elven Silk Bag ve Adventurer’s Helper Pack bulunacak.

Diğeri ise Knight of the Feywild paketi. Bu paket içerisinde daha fazla eşya oyuncuları bekliyor. 59.99 Dolar veren oyuncu Ay Elflerini seçebilecek. Ayrıca Dawn Unicorn bineği, Sylph Companion, Moonsilver Regalia Fashion Set ve dahası oyunculara hediye edilecek. Knight of the Feywild paketine sahip oyuncu 600.000 Astral Diamond’ın da sahibi olacak.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi oyunun ilk paketi 22 Ağustos’ta piyasaya sürülecek. O zamana kadar bu paketlerde indirim kampanyaları bulunuyor. Siz de yeni ırklar açmak ve Sharandar bölgesini keşfetmek istiyorsanız, elinizi çabuk tutun.

Oyunla ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz!

Bu haber daha önce FRPnet sitesinde yayınlanmıştır.