Anasayfa Haber GTA 5 Radyo Parçaları Ortaya Çıktı!

GTA 5 Radyo Parçaları Ortaya Çıktı!

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5’te kullanılacak müzik parçaları ve radyolar ortaya çıktı.

Müzik konusu GTA serisinin vazgeçilmezlerinden biri olmuştur. Radyoda çalan parçalar, her zaman oyunun geçtiği dönemi yansıtmaktaydı. GTA Vice City’de 80lerin müzikleri kullanırken, GTA San Andreas’te 90ların müziklerine yer verilmişti. Oyuncular bu sayede kendilerini GTA atmosferine daha kolay kaptırabiliyordu.

Son 2 gündür GTA forumlarında dolanan bir liste var. Liste tam olmamasına karşın, GTA 5 içerisinde kullanılacak parçaların büyük çoğunluğu bulunuyor.

Sony, oyun piyasaya sürüldüğünde Avrupa serverlarındaki yoğunluğu azaltmak amacıyla önsipariş dahilindeki oyunculara, parçaları indirme imkanı tanıdı. Şu an parçalar belirli yükümlülüklerden dolayı indirilemiyor. Ancak yeni radyoların listesi çoktan internette dolaşmaya başladı.

West Coast Classics isimli radyo kanalında N.W.A., Snoop Dogg ve 2Pac gibi müzisyenlerin Hip-Hop ve Rap parçaları bulunacak. Classic Rock içerisinde isminden de anlaşılacağı gibi kült haline gelmiş Rock parçaları var. Steve Miller Band, Elton John, Queen ve Stevie Wonder parçaları Classic Rock’a hayat verecek.

Bunların dışında punk ve pop kanallarındaki müzisyenler de dikkatleri çekiyor. Bağımsız radyolarda da farklı müzik türlerine ait müzisyenlerin parçaları bulunacak.

Daha öncesinde elektronik müzik konusunda başarılı çalışmalar çıkaran Kavinsky’nin kendisine ait bir radyosunun olacağı açıklanmıştı. NightRide FM’de house ve elektronik müziğin en iyi parçaları Kavinsky’nin DJ’liğinde oyuncularla buluşacak. Oyunda toplamda 42 saatlik bir playlist olacağı söyleniyor.

Sony listelerin ortaya çıkmasını kabul edilebilir bir sızıntı olarak görüyor. Firma Rockstar firmasından ve GTA takipçilerinden özür diledi. Tabii durumun özür dilenecek bir tarafı yok. GTA hayranları oyun çıkmadan önce, oyunla alakalı bulabildiği kadar materyal toparlamaya çalışıyor. O yüzden bu durum büyük bir sıkıntı oluşturacak gibi durmuyor.

Grand Theft Auto 5 radyolarında çalan tüm parçalara ulaşmak için Reddit’te paylaşılan listeye göz atabilirsiniz.