Anasayfa Haber 144 Hz´lik Philips Oyun Monitörü IFA’da Görücüye Çıkıyor

144 Hz´lik Philips Oyun Monitörü IFA’da Görücüye Çıkıyor

 Philips 242G5DJEB/00

MMD, oyun oynarken en keyifli görüntüleme deneyimi için yeni 24-inç Full HD monitörünü, ilk kez sergileyecek.

144 Hz´lik oyun monitörünü, son derece çekici görünümünün yanı sıra, eşsiz kılan özelliği, ekranın özellikle oyunseverler için tasarlanmış olması. Birinci sınıf bu ekran, üreticilerinin yıllar boyunca aldığı geribildirimin getirdiği zenginliğe dayanıyor. Ayrıca, zengin detaylara sahip, hayalet efekti olmadan, ekstra net ve keskin görüntüler için sadece bir milisaniyelik son derece kısa tepki süresini garantileyen en gelişmiş TN paneline sahip. Dahası, bu ileri oyun ekranı, süper pürüzsüz muhteşem görüntüler sunabilmek için ekranı, normal bir monitörün 2.4 katı hızında, saniyede 144 kereye kadar yeniden çiziyor.

144 Hz’lik yenileme hızı yalnızca göz yorgunluğunu en aza indirmekle kalmıyor, aynı zamanda azaltılmış input lag ve yüksek kare hızı gibi başka kilit özellikler de sunuyor. Bu, özellikle karakterin gözünden çevreye bakılan oyunlarda önem kazanıyor, çünkü böylelikle düşmanın hareketleri daha çabuk ve daha net tespit edilebiliyor. Üstelik performansını farklı oyun türleri ile daha da geliştirmek isteyen MMD, 144 Hz oyun monitörünü isteğe göre uyarlanabilir ekranda gösterim (on-screen display) ile de donattı.

Çok sayıda akıllı özellik

Yüksek kalitede yüzeye sahip bu yeni, birinci sınıf oyun monitörü, kullanıcıların çok seveceği bir dizi harika işlevle sunuluyor:

SmartKeypad

Özel olarak tasarlanmış bu uzaktan kumanda sayesinde oyun ön ayarlarına daha hızlı erişim sağlanıyor. Ek yukarı ve aşağı fonksiyon tuşları ile OSD menüsü üzerinde kolaylıkla hareket edebilirsiniz.

SmartFrame

Seçili alandaki RGB kazanım düzeyini artırarak rakiplerinizi daha kolay görebileceğiniz alanları vurgular.

SmartSize

Oyun monitörünün ekran görüntüsünü kendi kişisel tercihinize uygun şekilde değiştirmenizi sağlar. Üstelik tercihe bağlı MHL kablosuyla HD görüntü ve ses dosyalarını oynatabilir, cep telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Tam bağlantı seti

Full HD model ekranları tam bir konektör seti aracılığıyla sinyal sağlar (VGA, Dual Link DVI, DisplayPort ve genel HDMI). Ekranda ayrıca sadece süper hızlı veri transferlerini desteklemekle kalmayıp mobil cihazları da hızlı şarj edebilen bir USB 3.0 hub bulunuyor.

Mükemmel ergonomi ve sağlamlık

130 mm yükseklik ayarının yanı sıra, eğilebilir monitörde paneli 90° döndürmenizi ve sadece birkaç saniyede portre formatına getirmenizi sağlayan sağa sola döndürme ve rotasyon işlevleri de bulunuyor. Bu keyifli ergonomik esneklik, monitörün duvara monte edilebilmesi ile tamamlanıyor.

Çevre dostu teknoloji

144 Hz´lik oyun monitörü, en yeni LED arka aydınlatmayı kullandığından enerji verimliliği de oldukça yüksek. Açıkken sadece 18.58 watt elektrik tüketimiyle (stand-by modundaki tüketim sadece yarım watt), Energy Star 6.0 gibi temel düzenlemelerin gerekliliklerini yerine getiriyor. Bu yeni ekranın üretiminde hiç kurşun veya cıva kullanılmadığından ürün, pek çok önemli sertifikayı almaya da hak kazanıyor.

144 Hz´lik oyun monitörü 512 Dolar (KDV dahil) satış fiyatı ile piyasada bulunabilir.