Anasayfa Haber Samsung’tan Akıllı Fotoğraf Makinesı

Samsung’tan Akıllı Fotoğraf Makinesı

NX 2000

NX2000 ile çektiğiniz fotoğrafları anında telefon ya da tabletinize aktarabilir, ya da sosyal medyada sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Samsung Electronics’in Samsung SMART Camera teknolojisiyle geliştirdiği akıllı fotoğraf makinesi NX2000; şık, ince ve kompakt bir tasarım sunuyor. NX2000 ile profesyonel kalitede çektiğiniz fotoğrafları anında sosyal medyada paylaşabilir, akıllı telefon ya da tabletinize transfer edebilirsiniz. NX2000’in; klasik tarzı sevenler için siyah, minimalist bir görünümü tercih edenler için ise beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

BTK’nın açıkladığı 2013 yılı ilk çeyrek rakamlarına göre Türkiye, 31 milyon kullanıcı sayısı ile Facebook kullanımında Avrupa’nın 1. dünyanın ise 6. ülkesi konumunda bulunuyor. Sosyal medya paylaşım sitelerinin her geçen gün daha da popülerleştiği günümüzde; yüksek kaliteli ve “an”ı anlatan fotoğraflar ön plana çıkıyor. Yeni Samsung NX2000 ise; fotoğraf severlerin profesyonel kalitede fotoğraf çekme ve anında sevdikleriyle paylaşma isteğini en iyi şekilde karşılıyor.

NX 2000

Düşük ışıklı ortamlarda bile mükemmel sonuç

NX2000’de bulunan ve Samsung tarafından geliştirilen 20.3MP ASP-C CMOS sensörü sayesinde, son derece keskin ve detaylı görüntü sağlıyor ve düşük ışıklı ortamlarda bile mükemmel görüntüler elde edilmesine olanak tanıyor. NX2000 teknolojisi aynı zamanda fotoğraftaki kumlanmanın azalmasını sağlıyor ve daha hızlı, daha çarpıcı renk kalitesi sunuyor.

Hızınıza ayak uyduran teknoloji

Çekmek istediğiniz nesne hızlı hareket ediyor veya siz koşuyor olsanız da NX2000, 1/4000 enstantanesi ile hareketi yakalamanızı ve net fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. NX2000’in 3.7 inç WVGA tam dokunmatik ekranı ile menü kullanımı daha kolay hale getiriyor.

3D çekim ve 14 farklı akıllı mod ile yaratıcı fotoğraflar çekin! NX2000, 14 farklı akıllı modu sayesinde çekim yaptığınız yere ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak farklı ortam seçenekleri de sunuyor.

  • Action Freeze moduyla, koşan bir çocuk gibi hızlı hareket eden nesnelerin fotoğrafını rahatlıkla çekebilirsiniz.
  • Best Face özelliği ise art arda beş fotoğraf çekerek, fotoğraftaki her kişinin en iyi yüz ifadesini seçmenize olanak tanır.
  • NX2000’in, fotoğraflarınıza canlılık kazandıran 3D Fotoğraf ve Video Çekimi yetenekleri ile Samsung’un 45mm 2D73D lensinin (ayrıca satılmaktadır) birleşimi, uyumlu 3D TV’lerde görüntülerinizi kolaylıkla oynatmanıza olanak sağlıyor.
  • Full HD Video Kaydı, videoların da fotoğraflarla aynı detay, renk ve kaliteye sahip olmasını sağlıyor.

NX 2000

Dünyaya Bağlanın

Samsung’un SMART CAMERA 2.0 teknolojisinin bir parçası olan Wi-Fi bağlantı desteği; çektiğiniz fotoğrafları anında saklamanızı ya da paylaşmanızı mümkün kılıyor. AutoShare özelliği ile de, sevdiğiniz görüntüleri Android akıllı telefon ve tabletinize gönderebilirsiniz. Bunun yanı sıra, Facebook gibi favori sosyal paylaşım sitelerini de, bu amaca hizmet eden Direct Link kısa yol tuşuyla senkronize ederek, menüye gerek olmaksızın kolaylıkla paylaşımda bulunabilirsiniz.