Anasayfa Haber Asus Memo Pad HD 7 Dağıtıyor

Asus Memo Pad HD 7 Dağıtıyor

Asus Memo Pad

Asus, 28-29 Eylül tarihleri arasında Candy Shop etkinliğiyle tablet dağıtacak.

ASUS 28-29 Eylül tarihleri arasında Cevahir AVM önünde gerçekleştireceği çok renkli bir etkinliğe hazırlanıyor! “Candy Shop” konseptiyle hazırlanacak etkinlikte ASUS’un en yeni ürünlerinden olan ASUS MeMO Pad HD 7, özel hazırlanmış bir oyunla tanıtılacak.

ASUS’un “Candy Shop” etkinliği için geliştirdiği zenginleştirilmiş gerçeklik oyununda amaç, gökten düşen şekerleri MeMO Pad HD 7’nin kamerası ile yakalayıp en yüksek puanı toplamak olacak. En yüksek puanı toplayanlar ASUS’un yeni tabletlerini kazanabilecek.

Büyük küçük herkes ASUS Candy Shop’ta hem eğlenecek, hem de en renkli MeMO Pad HD 7’lerin ve süpriz hediyelerin sahibi olma fırsatını kazanacak.

ASUS lolipopları, balonları ve Facebook eldivenleri ile daha birçok birbirinden eğlenceli hediyelerin de dağıtılacağı etkinlikte, çekilecek en renkli fotoğraflar sosyal medyada paylaşılacak.

Power FM’de ASUS Tablet haftası!

ASUS 23 Eylül haftası Power FM ile birlikte bir tablet haftası düzenleyecek. Hafta içi her sabah 06.30-10.00 saatleri arasında yayınlanan Power Morning Team Programı’na katılan dinleyicilerden en eğlenceli soruyu soran 1 kişiye her gün 1 adet ASUS MeMO Pad HD 7 hediye edilecek.

Hafta sonu ise yine Power FM’de 2 şanslı dinleyici sürpriz bir şekilde ASUS MeMO Pad HD 7 kazanacak!

ASUS MeMO Pad HD 7

ASUS MeMO Pad HD 7, yüksek performansa odaklanmış dört çekirdekli bir işlemciye ve 1 GB sistem belleğine sahip. Tabletteki 7 inç ekranın, çok net metinler ve görüntüler için 1280 x 800 çözünürlüğü ve doğru, canlı renkler için 170 derece görüş açısı ile birlikte IPS teknolojisi özelliği bulunuyor. ASUS MeMO Pad HD 7, ayrıca ASUS SonicMaster ses teknolojisi sayesinde yüksek kalitede stereo hoparlörler ile daha net ses sağlıyor.