Anasayfa Makale İncelemeler AMD Radeon R9 290X İncelemesi

9 Yorumlar

      • inşAllah abi çok kısa bir süre içerisinde GTX 780 ya da o süre zarfı içerisinde çıkarsa özel tasarım R9 290X ile bir sistem toplayacağım, forumda konusunu açmayı iple çekiyorum.

        Sen ne dersin abi GTX 690 ve HD 7990 gibi olup da özel tasarım çıkmaz mı acaba bu karta? Ya da çıkarsa ne zaman çıkar tahmini olarak? :p

  1. Merhaba. Ben daha once lightning 780 incelemenize baktim ve karti aldim. Daha oc yapmadim, nasil yapilacagi ile ilgili foruma konu actim yardiminizi bekliyorum.Kardi iade etmek icin 45 gun surem var .
    r9 290x de vardi ref model olarak fakat ben almadim. Siz iki kartinda incelemesini yapmis birisi olarak, ikisininde ayni fiyat oldugunu belirtirsem yasadigim yerde. Hangi karti onerirsiniz hocam? Yardiminizi bekliyorum.

  2. Guzel bir inceleme olmus, birtane masaustu sistem kurmayi dusunuyorum zaten. Diger firmalarin daha performansli sogutma sistemli versiyonlari mutlaka gelecektir, bu modellerden bir secim yaparim buyuk ihtimalle :)

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version