Anasayfa Haber Lumia 525’e Dair Son Detaylar Ve Renk Seçenekleri

Lumia 525’e Dair Son Detaylar Ve Renk Seçenekleri

lumia 525

Uzun süredir söylenti konusu olan Lumia 525’e ait yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor

Nokia’nın x25 serisine Lumia 525 ile devam edeceğine dair söylentilerin olduğunu, Lumia 525’e Ait Yeni Söylentiler Ortaya Çıktı adlı haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Henüz resmi açıklama gelmedi ancak sızıntılar ve söylentiler tam gaz devam ediyor.

Popüler Twitter hesabı evleaks‘in son bombası, Lumia 525’in renk seçeneklerini paylaşmak oldu. evleaks, Glee kod adlı cihazın sarı, turuncu ve beyaz renklerde satışa sunulacağını iddia etti. Önceki iddialarının çoğunun gerçek olduğunu göz önüne alırsak, bu konuda heyecanlanmak için oldukça güçlü sebeplerimiz var.

Lumia 525 ile ilgili bir diğer önemli detay ise, Nokia’nın yanlışlıkla Lumia 525’i ortaya çıkarması oldu. Nokia All Access Live Nation yarışması için gösterilen ödüllerden biri yanlışlıkla Lumia 525 oldu. Nokia, bu iletiyi hemen ortadan kaldırmasına rağmen, hali hazırda yükselen söylentiler olduğu için pek çok kişi bu yarışmada Lumia 525’in tanıtılacağını düşünüyor.

Lumia 520’nin en çok satan Windows Phone cihazı olması, Lumia 525’e ait umutları arttırıyor. Müzik odaklı bir telefon olacağı söylenen  Lumia 525’in ayrıca GDR3 güncellemesi ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

520’den 1020’ye Bütün Lumia İncelemeleri için Tıklayın…

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version