Anasayfa Haber Tivibu, Kasım Ayını Bilimkurgu Filmlerine Ayırdı

Tivibu, Kasım Ayını Bilimkurgu Filmlerine Ayırdı

Tivibu Logo

Kasım ayında Tivibu’da bilim kurgu filmleri rüzgârı esecek.

Tivibu’nun, yüzlerce filmin yer aldığı “Kırmızı Halı” klasörü, her ay eklenen yeni filmlerle zenginleşmeye devam ediyor. Kasım ayında da birbirinden başarılı filmler Tivibu’da izleyicilerle buluşacak. Kasım ayının yenileri arasında son dönemin en başarılı bilimkurgu filmleri öne çıkıyor. Bilimkurgu sevenler bu ay Tivibu ekranlarının başından ayrılamayacaklar.

Bu yıl vizyonda ses getiren filmlerden biri olan “World War Z – Dünya Savaşı Z”, Kasım ayının yenileri arasında bulunuyor. Brad Pitt’in hem başrolünü hem de yapımcılığını üstlendiği film, insanlar ve zombiler arasında yaşanan sıradışı bir savaşı anlatıyor.

Ünlü oyuncu Will Smith’in, oğlu Jaden Smith ile başrolünü paylaştığı “After Earth – Dünya: Yeni Bir Başlangıç “, sinemaseverlerin soluk soluğa izleyeceği bir başka bili kurgu filmi. Dünyanın insanlar tarafından terk edildiği bir zamanda geçen film, korku dolu tehlikeli olayları konu alıyor.

Bir bilimkurgu klasiği olan “Star Trek” efsanesinin son filmi, “Star Trek Into Darkness – Star Trek: Bilinmeze Doğru”, sinemada kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Tivibu’da ekranlara geliyor. Film, muhteşem bir bilimkurgu örneğini sunuyor.

Monsters University

Tivibu’da Kasım ayının yenileri arasında bir animasyon da var. Geçtiğimiz Haziran ayında vizyona giren “Monsters University – Sevimli Canavarlar Üniversitesi”, dostlukların hiçbir engel ve farklılık tanımadığını anlatıyor.

“About Time – Zamanda Aşk” ise Kasım ayının eğlenceli yapımları arasında yer alıyor. Bili kurgu ile komediyi bir araya getiren film, vizyona girdiği Ekim ayından hemen sonra Tivibu’da izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Amerikalı yazar F. Scott Fitzgerald’ın aynı adlı unutulmaz romanından uyarlanan “The Great Gatsby – Muhteşem Gatsby”, Süperman’in köklerine, geçmişine dönerek kahramana farklı bir bakış açısı getiren “Man of Steel – Çelik Adam”, modern komedi türünün en yeni örneklerinden “Hangover 3 – Felekten Bir Gece”, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin son filmi olan “Fast & Furious 6 – Hızlı ve Öfkeli 6″ geçtiğimiz aylarda kaçıranlar için Tivibu ekranlarında gösterilmeye devam ediyor.