Anasayfa Haber Samsung Galaxy S5 Satın Alanlar Yaşadı!

Samsung Galaxy S5 Satın Alanlar Yaşadı!

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

samsung-galaxy-s5

Samsung, Galaxy S5 satın alanlara, 575 Dolar değerinde uygulama sağlayacak.

İspanya’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi bitti. Ortaya çıkan cihazlar, işletim sistemleri, yazılımlar, uygulamalar mobil dünya takipçilerini ziyadesiyle doyurdu. Kongrede tanıtılması merakla beklenen Galaxy S5 de ilk defa görücüye çıktı.

Galaxy S5 sergilediği teknik özellikler ve performans bakımından istediği ilgiyi yakalayamadı. Ancak bunlar telefonun pazara sunulmasıyla birlikte, insanların satın almasını engellemeyecek. Eğer siz de kendinize bir Galaxy S5 satın almak istiyorsanız, bu haber ilginizi çekebilir. Çünkü Samsung, telefonla birlikte 575 Dolar değerinde uygulama sunuyor.

Galaxy S5, 6 aylık The Wall Street Journal üyeliği sağlıyor. Bu üyeliğin kendi başına değeri 160 Dolar!

Ayrıca 15 Dolar değerinde 3 aylık Evernote Premium üyeliği, 75 Dolar değerinde 3 aylık LinkedIn Premium üyeliği, 60 Dolar değerinde 6 aylık 50 GB’lık Dropbox alanı veriliyor. Bunlar sadece öne çıkanlar. Birçok üyelik ve uygulama da Galaxy S5 ile birlikte kullanıcılara sunulacak.

Elbette bu uygulamalardan ve üyeliklerden birçoğu ülkemizde pek rağbet görmüyor. Bunun için nasıl bir yerelleştirme yapacaklar henüz bilmiyoruz. Ancak benzer uygulamalarının da ülkemiz kullanıcısına sunulacağını biliyoruz.