Anasayfa Oyun Dark Souls 2 Playstore Üzerinde Ön Siparişte!

Dark Souls 2 Playstore Üzerinde Ön Siparişte!

Dark_Souls_2_01

Pek çok oyuncu için 2014’ün en iddialı oyunu olan Dark Souls 2 şimdi Playstore üzerinde ön siparişte!

Dark Souls çıktığında, kolay ve basit oyunlara alışmış oyuncular üzerinde adeta bir şok etkisi yaratmıştı. Karanlık, ürkütücü ve zor bir oyundu. Oyunun “Mature” yani yetişkin oyunculara yönelik olarak sınıflandırılmasından, karşımıza ne çıkacağını az çok tahmin etmiştik zaten. Nitekim yanılmadığımızı da gördük, az bulunur türden bir cevherle karşılaşmıştık. Oyun o kadar iyi sattı ki, ikincisi de çok yakında piyasada olacak. Eğer hala Dark Souls oynamadıysanız, buradaki bağlantıdan Dark Souls: Prepare to Die Edition alabilirsiniz, bu en son sürümde tüm eklentiler ve yamalar da mevcut.

Dark Souls 2‘ye gelince, o da en az ilki kadar karanlık, ürkütücü ve zor olacak gibi görünüyor. En azından oyunun yapımcıları bunu açıkça vaat ediyorlar. İkinci oyunun sınıflandırması “PG13” olarak belirlenmiş, yani ilki kadar olmasa bile yine de küçük bir çocuğa uygun bir yapım olmayacak. Ama zaten ana senaryoya bakınca bunu anlamak zor değil.

Dark Souls 2 aslında ilk oyunla aynı dünyada geçiyor, ancak konu ilk oyuna doğrudan bağlı değil. Yani ilk oyunu oynamadıysanız dünyaya alışmanız biraz zaman alabilir ama konuyu takip etmekte zorlanmayacaksınız. Hikaye, lanetlenen ve yürüyen bir ölüye dönüşen kahramanın, üzerindeki laneti kaldırmak için çıktığı zor ve kanlı bir yolculuğu anlatıyor. Psikolojik yönü ağır basan tarafları olacağı gibi, devamlı epik ve kanlı bir savaşın odak noktasında olmamız kaçınılmaz.

Dark Souls 2 önümüzdeki Nisan ayında piyasaya çıkacak, ancak şimdiden Playstore üzerinden ön sipariş verebilirsiniz. Ön sipariş verenler oyun içinde kullanabilecekleri 10 özel silah ve 10 özel kalkana kavuşacaklar. Ayrıca orijinal müzik kaydı, PDF formatında çizim kitabı ve özel bir çizgi roman da ön siparişle gelen unsurlar. Dark Souls 2‘yi sipariş edebilmek için buradaki bağlantıyı takip etmeniz yeterlidir.