Anasayfa Makale İncelemeler TP-Link TL-ER604W Gigabit Router İncelemesi

TP-Link TL-ER604W Gigabit Router İncelemesi

Kullanım Deneyimleri ve Sonuç

TP-Link TL-ER604W (1)

TP-Link TL-ER604W, yazının girişinde de bahsettiğimiz gibi öncelikli olarak kurumsal yapıları hedefleyen ve evde kullandığımız benzerleri gibi 802.11n kablosuz ağ (300Mbps) ve 4 adet Gigabit çıkışına (LAN) sahip bir model. Genel olarak; tüm Gigabit ethernet portlarında kablosuz N bağlantı hızları desteği, tümleşik çoklu VPN protokolleri, yüksek güvenlikli/performanslı VPN olanakları, genel merkezler veya uzak ofislere uygun maliyetli güvenli bağlantılar kurma ihtiyacı olan iş yerleri için ideal VPN güvenliği sunuyor. İlave olarak; Wi-Fi açma/kapama butonu ve çift WAN girişine (internet) sahip.

TP-Link TL-ER604W; dışarıdan gelecek tehditlere/tehlikelere karşı TCP/USP/ICMP Flooding, TCP Scanning, Ping of Death ve diğer tehditlere bağlı Denial of Service (DoS) ataklarını tespit edebilir ve otomatik koruma özelliği ile bu saldırılara karşı koyar. İçinde bulunulan ağın daha iyi yönetimi için, TL-ER604W belirli web sitelerine ve IM/P2P uygulamalarında sadece tek tıklama ile bloklamak için kural tanımlayabilmenize ve FTP, HTTP, SMTP gibi kullanılan belirli servislere kullanıcıların erişimini yönetebilmenize olanak tanır.

Toparlayacak olursak;

VPN desteği ile internet bağlantısını güvenli bir hale getiren TL-ER604W, kurumsal yapılar için geliştirilmiş bir ürün. TP-Link’in daha önce incelediğimiz AC1750 modeli, hızlı/güncel 802.11ac desteği ve USB portlarıyla ev kullanımlarına daha uygun. Ancak ev kullanıcıları da, VPN uygulamaları için TL-ER604W’i rahatlıkla tercih edebilir.

Ürünün şu an satış fiyatı yaklaşık 187$ civarında.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version