Anasayfa Haber Nvidia’dan Performans Canavarı Hayır İşi

Nvidia’dan Performans Canavarı Hayır İşi

nvidia-geforce-kasa

Nvidia ve Falcon Northwest, vakıf işi için eşi benzeri görülmemiş bir oyun kasası inşa etti.

Bir organizasyon için bir araya gelen Nvidia ve Falcon Northwest, ortaya eşi benzeri görülmemiş bir performans canavarı çıkarttı. Philip Scholz Memorial Vakfı için toplanacak hayır işi için inşa edilen oyun kasasına Custom Falcon NW Gaming PC ismi verildi ve sadece bir adet üretildi.

Özel tasarım kasa içerisinde GeForce GTX Titan Black ekran kartı bulunuyor. Asus z87 Maximus anakart üzerine oturtulmuş GSKILL DDR3 16 GB RAM bulunuyor. Kasanın işlemci performansı Intel 4770K Core i7 ile sağlanıyor. Bu canavar içerisinde ayrıca Crucial’dan sağlanmış 1 TB’lık M50 SSD sabit disk var.

Nvidia yeşili ile boyanmış kasa açık artırma ile satılacak. Elde edilen para Philip Scholz Memorial’a bağışlanacak. Scholz, Nvidia ile yakın bir kişiydi. Adına kurulan vakfa yardımcı olmak için Nvidia yöneticileri de katkıda bulunmak istemişler.

Uzun uzadıya eBay üzerinde ararsanız bu performans canavarını One-of-a-Kind Falcon Northwest Tiki Gaming PC Powered by GeForce GTX Titan Black başlığıyla bulabilirsiniz. 6 gün kadar açık artırmada bulunacak. Şu ana kadar verilmiş en yüksek rakam 5.300 Dolar. Fiyat daha da artacak gibi gözüküyor.

Aşağıdaki videodan da kasanın detaylarını yakından inceleyebilirsiniz: