Anasayfa Haber Half-Life 3 Geliyor mu?

Half-Life 3 Geliyor mu?

half-life-3

Asla bitmek bilmeyen bir internet fenomeninde sona yaklaşıyoruz!

2007 yılından bu yana Half-Life’ın devam oyunu merakla bekleniyor. Valve’in bu konu hakkında hiçbir açıklaması yok. Ancak birçok forumda Half-Life ve 3 birleşiminden yığınla espriler yapılıyor. İnsanlar açılan Half-Life 3 Confirmed sitelerinden, birbirini kandırmaya çalışıyor. Bu artık öyle bir boyuta ulaştı ki, Valve’in kendisi resmi bir açıklama yapsa dahi kimse Half-Life 3’ün çıkacağına inanmayacak.

Haliyle, teknoloji basını olarak bu tarz yemlere takılmamaya çalışıyoruz. Ancak son zamanlarda ortalıkta dolaşan söylentilerin üzerine yapılan bir açıklama, hepimizin kulak kabartmasına sebebiyet verdi. Counter-Strike’ın yaratıcılarından Minh ‘Gooseman’ Le, yapılan bir söyleşi sırasında Half-Life 3 hakkında bazı kaçamak açıklamalarda bulundu.

Half-Life 3’ün çıkıp çıkmayacağı yönünde yöneltilen sorudan kaçmaya çalışan Gooseman, oyunun tasarım çalışmalarını gördüğünü söyledi. Yapılan toplantılar sırasında ortaya çıkan tasarımların, Half-Life dünyasını çok andırdığını belirten Gooseman, bunun Half-Life 3’ü işaret ettiğini söyledi.

Öte yandan Valve’in grafik motoru Source 1.0 mobil platformlara entegre edildi. Portal ve Half-Life 2, Nvidia SHIELD el konsolu üzerinde oynanabiliyor. Geçtiğimiz aylarda Source 2.0 hakkında bazı grafik tasarımlar ortaya çıkmıştı. Left 4 Dead 2 oyunundaki birçok haritanın yeniden render alınmış, yüksek çözünürlük görselleri sızdırılmıştı. Belki de artık gerçekten Half-Life 3’ün ve Source 2.0 grafik motorunun zamanı gelmiştir.

Aşağıdaki bağlantıda 33:55 dakikasına gelirseniz, Gooseman’ın Half-Life 3 hakkındaki açıklamalarını dinleyebilirsiniz.


Watch live video from goRGNtv on TwitchTV

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version