Anasayfa Video Watch Dogs İncelemesi

Watch Dogs İncelemesi

Watch Dogs İncelemesinde uzun süredir beklenen bu oyuna yakından bakıyoruz. Full HD 1080p incelememizde oyunun performansının çıkmadan önce yapılan incelemelere göre farklı olduğunu göreceksiniz…

 

Nvidia GeForce GTX 760 ekran kartıyla masaüstü bilgisayarda oynadığımız Watch Dogs‘un oyun içi görüntülerini ShadowPlay ile kaydettik. Başta ultra ayarlarda gösterdiğimiz grafikleri daha sonra çok yüksek ayarlarda tekrar gözden geçirdik. TXAA gibi Nvidia’ya özgü teknolojileri açtığımız oyunu en son GeForce 337.88 sürücüsü sayesinde Stuttering denilen takılma sorunu olmadan rahatça oynadık. Elbette burada oyunun orijinal sürümünü Ubisoft’un Uplay sistemi üzerinden çalıştırdığımızı da not düşelim.

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen oyunun gece ve gündüz farklarına, grafiklerine, yetenek ağacına, hacking sistemine, araba sürüşüne ve en önemlisi hikayesine bakıyoruz. Zira modern dünyanın internet ile ne kadar iç içe olduğunu gösteren oyun dünyası, bizi ilk E3 2012 ve daha sonra E3 2013 trailerlarıyla son derece heyecanlandırmıştı.

Bakalım Watch Dogs bu heyecanı haklı çıkartacak mı… İyi seyirler: