Anasayfa Makale Hayat Star Wars: Episode VII Setinden Yeni Görüntüler Sızdırıldı

Star Wars: Episode VII Setinden Yeni Görüntüler Sızdırıldı

Star Wars efsanesinin yeni filmi hakkında ilk sızıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Lucasfilm’in Disney’e satılmasının ardından Star Wars efsanesinin kaldığı yerden devam edeceği açıklanmıştı. Bunun için de Lost, Fringe gibi diziler ünlenen sonrasında Star Trek filmleri ile başarılı bir çıkış yapan J. J. Abrams seçilmişti. Bu zamana kadar da Abrams’ın nasıl bir iş çıkaracağı merakla bekleniyordu.

Film 18 Aralık 2015 tarihinde vizyona girecek. Çekimler ise tüm hızıyla başlandı. Abrams, daha önce film oyuncu kadrosunu saklamayı başarmıştı. Sonrasında ise büyük bir duyuru ile ilk üçlemenin efsane isimlerinin geri döneceğini duyurmuştu.

Eski kadrodan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Kenny Baker yeni filmde de yerlerini korurken John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ve Max von Sydow kadroya yeni eklenen isimler oldu. Bu isimlerin her biri, takipçileri heyecanlandırıyor.

Gelelim film setinden sızdırılan görüntülere. Bundan birkaç hafta önce Abrams, Facebook üzerinden paylaştığı video ile bir hayır kurumu için destek istemişti. Arka fonda ise Star Wars setini görebiliyorduk. Bu da film hakkındaki ilk resmi bilgilerden biri olmuştu. Son birkaç gündür TMZ sitesi filmin çekimlerine dair birçok yeni görsel paylaşıyor. Bu görselleri sizler için derledik.

Görsellerden anladığımız kadarıyla Tatooine gezegeni, yine önemli bir rol oynayacak. Ayrıca efsane uzay gemisi Millenium Falcon’un da birebir modellemesi ortaya çıktı. Daha öncesinde Abrams’ın Star Trek’te yaptığı gibi görsel efektlerden kaçınması istenmişti. Etraftaki kuklalardan ve makyajlardan, ilk üçlemenin ruhunun yansıtılacağını görebiliyoruz.

pig-alien

sw-7-02-480w

sw-7-03-480w

sw-7-04-480w

sw-7-05-480w

sw-7-06-480w

sw-7-07-480w

sw-7-10-480w

sw-7-15-480w

sw-7-17-480w

sw-7-20-480w

sw-7-24-480w

xwing

EXCLUSIVE Production work is underway on the set of the most eagerly anticipated Hollywood blockbuster for years; Star Wars Episode VII.