Anasayfa Haber Star Citizen Seslendirme Kadrosu Yıldız Dolu

Star Citizen Seslendirme Kadrosu Yıldız Dolu

Önümüzdeki yıl çıkacak uzay oyunu Star Citizen’in seslendirmeleri için hiçbir masraftan kaçınılmıyor.

Uzay temalı Star Citizen oyununun geliştirici Cloud Imperium Games, daha kaliteli içerik sunabilmek adına hiçbir masraftan kaçınmıyor. Firma oyunun senaryo modundaki karakterlerin seslendirmesi için Gary Oldman, Mark Hamill, Liam Cunningham ve Mark Strong gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarıyla anlaşma yaptı.

Star Citizen, MMO ve Squadron 42 adlı tekli oyuncu modu olmak üzere iki farklı oyun seçeneği ile gelecek. Firmanın açıkladığı rakamlara göre oyunun yapımı için şimdiden 92 dolar milyon harcanmış durumda. Bunun önemli bir bölümünü Squadron 42’de seslendirme yapması için anlaşma yapılan sanatçılar kapsıyor.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarından Gary Oldman ve Mark Hamill’in yanı sıra Mark Strong, Andy Serkis, John-Rhys Davies, Liam Cunningham, Rhona Mitra, Gemma Whelan, Gillian Anderson, Craig Fairbrass, Jack Huston, Ben Mendelsohn, Harry Treadaway, Ian Duncan ve Sophie Wu gibi isimler de oyunun seslendirmesinde rol alacak.

CryEngine motorunu kullanan ve Oculus Rift için de destek sağlayacak olan oyun önümüzdeki yıl Windows ve Linux platformlarında çıkacak. Gary Oldman’ın oyuna can verdiği bir sahneyi aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.