Anasayfa Makale Tarayıcınızda Oynayabileceğiniz En İyi Ücretsiz Oyunlar

Tarayıcınızda Oynayabileceğiniz En İyi Ücretsiz Oyunlar

Tamamen ücretsiz olarak tarayıcınızda oynayabileceğiniz en iyi oyunları derledik

Yaz günleri geldi çattı ve pek çok oyuncu kendisini oyunlara vermeyi planlıyor. Bu yazımızda oyuncular için bir alternatif oluşturabilecek ücretsiz tarayıcı oyunlarına değindik. Aşağıda göreceğiniz oyunların bazıları sizi oldukça şaşırtabilir.

Ballistic

ballistic01-620x

Unity tabanlı çalışan bu 3D FPS oyunu, doğrudan tarayıcınzda çalışması ve grafikleri ile ağzınızı açık bırakacaktır. Birbirinden farklı oynanış seçeneklerine sahip sınıflarla çeşitlilik sağlayan Ballistic, ücretsiz yapısına rağmen kaliteli bir FPS deneyimi sunuyor.

Oyun artık tarayıcılarda oynanamıyor fakat buradan uygun fiyata Steam sürümünü satın alabilirsiniz.

SuperHot

superhot

Yine Unity altyapısını kullanan SuperHot, farklı oynanış yapısı ile dikkat çekiyor. Genel olarak FPS türünde diyebileceğimiz SuperHot’ta zaman, siz hareket ettikçe akıyor. Bu yeteneğinizi kullanarak oyunda karşınıza çıkan düşmanlarınızı öldürmeniz gerekiyor.

Geçtiğimiz günlerde Kickstarter’dan istediği parayı toplayan SuperHot geliştiricileri, oyunu kısa bir süre sonra farklı platformlara taşımayı planlıyor.

SuperHot oynamak için tıklayınız

Rad Soldiers

radsoldiers

İlk olarak iOS platformuna çıkan ve ardından Chrome mağazasına eklenen Rad Soldiers, tarayıcınızda oynayabileceğini oldukça iyi bir sıra tabanlı strateji oyunu. Kendi takımınızı oluşturup başka oyuncularla veya bilgisayara karşı savaşabilme olanağı sağlayan Rad Soldiers, hoş grafikleriyle de dikkat çekiyor.

2015 yılında Chrome Mağaza kurallarının değişmesi ile birlikte oyun maalesef kaldırıldı. Oynamak isterseniz iOS sürümü şu an tek seçenek.

Spelunky

spelunky

İlk olarak 2008 yılında piyasaya sürülen indie oyun Spelunky’in remake’i çeşitli oyun platformlarında satışta. Ancak oyunun ilk sürümünü tarayıcınızdan oynamak da mümkün. HTML5 tabanlı bir oyun olan Spelunky, eski tarz mağara araştırma oyunlarını sevenler için birebir.

Spelunky oynamak için tıklayınız

Tanki Online

tanki

Bir başka online tarayıcı oyunu olan Tanki Online, adından da anlaşılabileceği gibi multiplayer tank oyunu. 26 milyondan fazla oyuncuya sahip olan Tanki Online, 3D grafikleri ve oynanışı ile oldukça eğlenceli bir oyun.

Tanki Online oynamak için tıklayınız

Super Bikes Trackstar

super-bikes-track-stars-big

2000’li yılların başında piyasaya sürülen motor yarışı oyunlarını andıran Super Bike Trackstar, kısa molalarda oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir yapım. Super Bike Trackstar’ın oldukça gaz oyun içi müziklere sahip olduğunu da belirtelim.

Super Bike Trackstar oynamak için tıklayınız

Polycraft

polycraft

Polycraft, piyasada örneklerine çokça rastladığımız kule savunma oyunlarından biri. Kendisini özel yapan şey ise gelişmiş sosyal ağı. Bir adada sıkışıp kalan karakteri kontrol ettiğimiz oyunda, hem adada hayatta kalmayı hem de birbiriyle savaşan iki gruptan sakınmayı öğreniyoruz.

Oldukça güzel bir renk paletine sahip olan oyun, tarayıcıdan oynandığı gibi çevrimdışı olarak Chrome mağazasından da oynanabilmekte.

Polycraft oynamak için tıklayınız

Görsel Kaynak: Shutterstock/Ollyy