Anasayfa Video Kafa Ayarı Kafa Ayarı #7 – Bilgisayarsız Oyun Oynamak!

Kafa Ayarı #7 – Bilgisayarsız Oyun Oynamak!

Kafa Ayarı’na hoşgeldiniz! Birbirinden farklı konulardan bahsettiğimiz, konsepti özgür bir program olan Kafa Ayarı’nın 7. bölümünde konumuz televizyona Gamepad bağlayıp direkt oyun oynamak!

Bilgisayarsız, konsolsuz oyun olur mu? Konsolsuz kol ile oyun susuz sabunsuz temizlik gibi midir? “Hadi oradan!” Denilecek pek çok iddia hep aynı konu altında toplanıyor: Cloud Gaming yani buluttan oyun oynamak. Yeni nesil Xbox 4K ve PlayStation 5 gibi konsollar ya da piyasada satılan standart bilgisayarlar bu dünyada gelişmiş değil, son derece basit donanımlara sahip olabilir mi? Hatta televizyona GamePad bağlayıp direkt oyun oynayacağımız günleri görecek miyiz? Peki o zaman bu kadar donanım üreticisi ne yapacak, firmalar bize ne satacak? Brezilya’nın Almanya’ya gol attığı bir dünyada her şey mümkün müdür? Onlive, Gaikai, Playstation Now ve dahası bu Kafa Ayarı’nda:

Disclaimer: Technopat olarak bilgisayarsız su bile içmiyoruz. Et lokantası açma fikri yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir. Bütün yayınlarımız tamamen bilgi ve eğlence amaçlıdır. Herkesin bilgisayarı, konsolu kendisine güzeldir, tuşu bozuk GamePad’i her zaman ev sahibi alır misafire en güzeli verilir.

Videolarımızı beğeniyorsanız kanalımıza abone olmayı unutmayın…

Önceki bölümler:
Kafa Ayarı #1 – Torrent, Zararlı Yazılımlar ve Scene Grupları…
Kafa Ayarı #2 – İlk Bilgisayar ve Trabzonspor’un Şampiyonluğu… 
Kafa Ayarı #3 – Konsollar, PC ve GTA 5!
Kafa Ayarı #4 — Siber Savaş ve Stuxnet Virüsü
Kafa Ayarı #5 – Hızlı Trenler ile Saatte 8000 Kilometre!