Anasayfa Haber Bülten TP-LINK Yarışması Başladı!

TP-LINK Yarışması Başladı!

Ağ ürünleri konusunda uzman marka TP-LINK’in ödüllü yarışması başladı! Technopat’ın jüri olduğu yarışmaya katılmak çok kolay. Detaylar haberimizde…

tp-link-technopat-yarisma

 

TP-LINK’in Facebook sayfasında düzenlenen yarışmada üç kişi ödül kazanacak. Ödüller Archer D7 AC1750 Kablosuz Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router, TL-WA850RE evrensel WiFi menzil genişletici ve TL-WR702N kablosuz router.

Katılmak için buradaki bağlantıya tıklayarak TP-LINK Türkiye Facebook sayfasını beğenmeli ve buraya tıklayarak paylaşılan görsel altında TP-LINK markasını en iyi anlatan cümleyi kurmalısınız. Birden çok cümle yazabilirsiniz. En çok beğeni alan, Facebook’ta Like alan yorumlar arasından 10 tanesi finale kalacak. İçlerinden üçü hediye kazanacak.

Yarışmanın açıklaması şöyle:

“TP-LINK markasını en iyi anlatan cümleyi sen kur, 3 ödülden birini kazan! Yarışmamıza bu post altından yorumlarınız ile katılabilirsiniz. Ufak bir hatırlatma; ödül kazanma şansı yakalamak için sayfamızı beğenmeniz gerekmektedir. Herkese bol şanslar…”

TP-LINK  hakkında:

1996 yılında kurulan TP-LINK, bugün 22 binin üzerinde çalışanı ile ağ (network) ürünleri konusunda üretim yapan küresel bir şirkettir. 33 denizaşırı ofisi ve distribütörlükleriyle 128’den fazla ülkede satış yapan şirketin, dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcısı bulunuyor.  Modem,  Router, IP Kamera, Powerline Adaptörler, Print Serverlar, Medya Çeviriciler ve Ağ Adaptörleri ürün gruplarında, güçlü AR-GE, efektif üretim ve katı kalite politikası ile ödüller kazanan ürünler sunmaya devam etmektedir.

Tüm ürünlerini kendi fabrikalarında A’dan Z’ye üreten şirket, cirosunun yüzde 8’inden fazlasını Ar-Ge’ye ayırmaktadır. IDC verilerine göre kablosuz ağ (WLAN) pazarında yüzde 35’in üzerinde bir pazar payı ile dünya lideri olan şirket, 2013 yılında cirosunu 1.83 milyar dolara çıkarmıştır.  Ayrıntılı bilgi için: www.tp-link.com.tr