Anasayfa Haber League of Legends İçin A New Dawn Videosu Yayınlandı

League of Legends İçin A New Dawn Videosu Yayınlandı

lol-a-new-dawn

MOBA türleri arasındaki en meşhur isimlerden biri olan League of Legends için adeta kısa bir film tadında hazırlanan A New Dawn videosu yayınlandı.

Riot Games’in başarılı hamlesi League of Legends her geçen gün büyüyen bir komüniteye sahip. Ancak rakipleri de yavaş yavaş artmaya başladı. MOBA pazarındaki örnekler artıkça, geliştiricilerin oyunu yeniliklere açık tutması gerekiyor.

Dota 2’nin başarısı birçok oyuncuya göre LoL’ü çoktan geçti. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen TI4 Turnuvası ise Dota 2 için zirve noktası oldu. Diğer yandan Blizzard, Heroes of the Storm üzerindeki çalışmalarına devam ediyor. Beta süreci devam eden oyuna birçok ekleme yapılıyor. Bir sürpriz de Robot Entertainment firmasından geldi. MOBA türüne farklı bir hava katacak Orcs Must Die! Unchained, Alpha sürecindeyken bile olumlu yorumlar almaya başladı.

League of Legends, oyuncuların heyecanını yüksek tutmak için yeni bir video yayınladı. Adeta bir LoL karşılaşmasını anımsatan video, sinematik görüntüleri ve grafik arayüzü ile oyuna yabancı olanların bile ilgisini çekiyor. A New Dawn’da daha önceden videolarda gözükmeyen Ahri ve Rengar gibi karakterler de göze çarpıyor. LoL sevenlerin kaçırmaması gereken bir video olmuş.

Aşağıdaki videodan da A New Dawn’ın nasıl hazırlandığını detaylıca izleyebilirsiniz: