Anasayfa Haber Sinema Salonu Fiyatına TV!

Sinema Salonu Fiyatına TV!

Samsung-UN105S9W

Eğer isterseniz, Samsung size dünyadaki en pahalı televizyonu satmaya hazır.

Eğer şu an dünyadaki en pahalı televizyonu sipariş etmek isterseniz, Samsung’un UN105S9W kodlu modelini tercih etmeniz gerekecek demektir. 105 inçlik ekrana sahip olan bu televizyon 4K çözünürlüğe ve kavisli bir panele sahip. O kavisli panelin içine 11 milyon piksel sığdırılmış, etrafı da son derece ince bir metal çerçeveyle çevrilmiş. Televizyonun fiyatına gelince, 120,000 dolarcık!

Ama hemen heyecanlanmayın, çünkü sipariş verip ön ödemeyi yaptıktan sonra teslimat için biraz beklemeniz gerekiyor. Samsung henüz bu modeli seri olarak üretmiyor, sadece siparişe göre özel üretim yapıyor. Bu kadar pahalı bir modeli seri üretseler bile hangi mağazanın stok tutmaya cesaret edeceği belli değil çünkü.

Bu arada eğer televizyonu duvara monte etmek isterseniz, gereken aparatı da özel sipariş geçmeniz gerekiyor, onun fiyatına bakmaya ise cesaret edemedik! Tabii eğer para sorun değilse en güzeli “Samsung Elite Service” üyesi olmaktır. Bu sayede özel bir Samsung teknisyen takımı sizi evinizde ziyaret edip, televizyonunuzu bizzat kurabilir ve nasıl kullanacağınıza dair kısa bir eğitim verebilir. Eğer para sorunsa, o zaman 3-4 sene beklemenizi tavsiye ederiz. Nasılsa o zamana kadar bu cihazlar seri üretime girer ve fiyatları da en fazla bir kaç bin dolara düşer!